Şimdi Ara

Aranızda Göz Doktoru Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Penguen Gunter Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürücü sağlık raporuyla alakalı bir şey soracağım

• up

• burada genelde tus kazanamamış doktorlar var, uzman bulamazsın hac1m

• Codewake kullanıcısına yanıt

olsun hocam fark etmez belki bilen çıkar. sorum tanıdığımın ehliyetine monoküler kısıtlaması koymuşlar ama gözünün görme keskinliği yönetmelikteki sınırları karşılıyor. Yönetmeliğe göre sınırı karşılayanlara bu kısıtlamayı koymamaları gerekiyor. Varsa göz doktoru neye göre bu kısıt kodunu koyuyorlar onu öğrenmek istemiştim.

• up

• Ulan Mask kullanıcısına yanıt

Hocam tam olarak sorunuza cevap veremem lakin benzer bi konuda sorun yaşadığım için bilgi vermeye çalışayım öncelikle eğer bu kısıtın kalkmasına yönelik bi isteğiniz varsa verilen raporu ancak kısıtı koyan hekim düzenleyebilir ona tekrar danışmakta fayda var o hekim raporu sistem üzerinden yeniden güncelleyebiliyor ancak bilgisi olmayabilir sık yapılan işlem değil gidip açıklamak gerekli. diğer konu diyelim hekime hiçbir şekilde ulaşma şansınız yok aile hekimine tekrar gidip durumu anlatıp süreci baştan yapmanız ve yeni rapor çıkartmanız gerekmekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • varmış

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

hocam raporu yazan doktor gerekirse değiştiririz deyip durumu öğrenmek için sağlık bakanlığına yazı göndermiş yönlendirilen il sağlık müdürlüğü güncel yönetmeliği doktora cevap olarak gönderip buna uyulması gerektiğini söylemiş. Doktor da onlar bana sadece yönetmeliği gönderdi sen muayeneye itiraz et demiş. Zaten yönetmelikte sınırlamalar yazıyor bunu okuyup anlaması ve uyması gereken doktor değil mi? Bu sefer de il sağlık müdürlüğü itiraz sonucu üç hekimli komisyona sevk etmişler bakalım nolacak. Oradaki doktorların bile duruma hakim olduğunu sanmıyorum. Yönetmelik 2015'te değişmiş, adamlar 2006'daki sınırları uyguluyor. Ben de merak ettim buradaki doktorlar hangi sınırlamalar hakim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Mask -- 12 Ağustos 2025; 13:41:44 >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

hocam yukarıda sorumun yer aldığı mesaj var. Eğer bilginiz varsa yorum yapabilirseniz sevinirim.

bilmem ki hocam

Hocam bildiğim kadarıyla itiraza gerek yok o doktor belki bilmiyordu veya uğraşmak istememiştir ondan demiştir ama o hekimin sistem üzerinden raporu güncelleme yetkisi var gidip kısıtı kaldırması yönünde tekrar görüşülebilir itiraz zaten başka bir olay işin içine heyet giriyor o aşamaya gitmeden kendi düzenleyebilir (isterse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 12 Ağustos 2025; 15:56:52 >

Hocam doktor düzenleyebiliyor ama düzenlemek istemiyor hiçbir şekilde ve yaptığı yanlışın arkasında duruyor ısrarla. Yani itiraz mecburen gerçekleşti.

Niye bu durumu aile hekime belirtip sıfırdan yeni rapor talep etmeyi denemediniz hocam. Eski rapor iptal olur. Şehir hastanesindeki hekimin bana söylediği buydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 12 Ağustos 2025; 16:50:39 >

Hocam il sağlık müdürlüğünden memur, arkadaşa direkt itiraz edelim demiş o da ister istemez böyle yapmış. 3 hekimli raporda sıkıntı çıkma ihtimali var mı ki? Sonuçta aile hekimi sevk etse yine doktorun güncel mevzuata hakim olmama ihtimali mevcut.

Yok hocam orda dile getirince yine düzeltilir içiniz rahat olsun sadece süreç uzamış oldu

Sağ olun hocam değerli yorumlarınız için.

Estağfurullah hocam olumlu haberlerinizi bekliyoruz

• Tamamdır hocam güncelleme yapacağım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.