Aranızda Göz Doktoru Var mı?

-
-
up
-
burada genelde tus kazanamamış doktorlar var, uzman bulamazsın hac1m
-
olsun hocam fark etmez belki bilen çıkar. sorum tanıdığımın ehliyetine monoküler kısıtlaması koymuşlar ama gözünün görme keskinliği yönetmelikteki sınırları karşılıyor. Yönetmeliğe göre sınırı karşılayanlara bu kısıtlamayı koymamaları gerekiyor. Varsa göz doktoru neye göre bu kısıt kodunu koyuyorlar onu öğrenmek istemiştim.
-
up
-
Hocam tam olarak sorunuza cevap veremem lakin benzer bi konuda sorun yaşadığım için bilgi vermeye çalışayım öncelikle eğer bu kısıtın kalkmasına yönelik bi isteğiniz varsa verilen raporu ancak kısıtı koyan hekim düzenleyebilir ona tekrar danışmakta fayda var o hekim raporu sistem üzerinden yeniden güncelleyebiliyor ancak bilgisi olmayabilir sık yapılan işlem değil gidip açıklamak gerekli. diğer konu diyelim hekime hiçbir şekilde ulaşma şansınız yok aile hekimine tekrar gidip durumu anlatıp süreci baştan yapmanız ve yeni rapor çıkartmanız gerekmekte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var.
varmış
-
hocam raporu yazan doktor gerekirse değiştiririz deyip durumu öğrenmek için sağlık bakanlığına yazı göndermiş yönlendirilen il sağlık müdürlüğü güncel yönetmeliği doktora cevap olarak gönderip buna uyulması gerektiğini söylemiş. Doktor da onlar bana sadece yönetmeliği gönderdi sen muayeneye itiraz et demiş. Zaten yönetmelikte sınırlamalar yazıyor bunu okuyup anlaması ve uyması gereken doktor değil mi? Bu sefer de il sağlık müdürlüğü itiraz sonucu üç hekimli komisyona sevk etmişler bakalım nolacak. Oradaki doktorların bile duruma hakim olduğunu sanmıyorum. Yönetmelik 2015'te değişmiş, adamlar 2006'daki sınırları uyguluyor. Ben de merak ettim buradaki doktorlar hangi sınırlamalar hakim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Mask -- 12 Ağustos 2025; 13:41:44 > -
hocam yukarıda sorumun yer aldığı mesaj var. Eğer bilginiz varsa yorum yapabilirseniz sevinirim.
-
bilmem ki hocam
-
Hocam bildiğim kadarıyla itiraza gerek yok o doktor belki bilmiyordu veya uğraşmak istememiştir ondan demiştir ama o hekimin sistem üzerinden raporu güncelleme yetkisi var gidip kısıtı kaldırması yönünde tekrar görüşülebilir itiraz zaten başka bir olay işin içine heyet giriyor o aşamaya gitmeden kendi düzenleyebilir (isterse)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 12 Ağustos 2025; 15:56:52 >
Hocam doktor düzenleyebiliyor ama düzenlemek istemiyor hiçbir şekilde ve yaptığı yanlışın arkasında duruyor ısrarla. Yani itiraz mecburen gerçekleşti.
-
Niye bu durumu aile hekime belirtip sıfırdan yeni rapor talep etmeyi denemediniz hocam. Eski rapor iptal olur. Şehir hastanesindeki hekimin bana söylediği buydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 12 Ağustos 2025; 16:50:39 >
Hocam il sağlık müdürlüğünden memur, arkadaşa direkt itiraz edelim demiş o da ister istemez böyle yapmış. 3 hekimli raporda sıkıntı çıkma ihtimali var mı ki? Sonuçta aile hekimi sevk etse yine doktorun güncel mevzuata hakim olmama ihtimali mevcut.
-
Yok hocam orda dile getirince yine düzeltilir içiniz rahat olsun sadece süreç uzamış oldu
Sağ olun hocam değerli yorumlarınız için.
-
Estağfurullah hocam olumlu haberlerinizi bekliyoruz
Tamamdır hocam güncelleme yapacağım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X