Şimdi Ara

Tıp tercihi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18k sıralamam var. Tıp en fazla ne kadar ilerler, en kötü hangi sıralamadaki üniversitelere kadar düşerim?

Tıp dersleri hakkında bilgi sahibi olabileceğim slayt tarzı materyallere nereden ulaşabilirim?

• Ankara üni acik ders sitesinde tıp slaytları var onlara bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-25 arası yaz garanti olsun

• en sona 28 29k lık tıp da yaz bence tam garanti olsun bu sene tıp baba geri dönüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en sona 26-28k aralığından gelse üzülmeyeceğin yada en az üzüleceğin tıpları koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 1 Ağustos 2025; 12:58:47 >
  • Düşündüğünüz yerler neresi?

• thatisreal kullanıcısına yanıt
    24-25k ya kadar kurtarir da gerisi her turlu cok uzecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp ders seçiminde yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laurange L kullanıcısına yanıt
    ilk tercih balikesir tip dusunuyorum. evime yakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A74072E6E -- 1 Ağustos 2025; 13:20:19 >
  • Hocam eğer sizin için uygunsa pm'i açabilir misiniz oradan 1. sınıf derslerine dair birkaç drive linki gönderebilirim bakarsınız

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    tamamdir, tesekkurler

• bence de öyle olur da ne olur ne olmaz mucize olur belki bence yazsın zarar gelmez ha hiçbirini istemezse yazmaz orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 1 Ağustos 2025; 15:8:2 >
  • Hocam size balıkesir tıp gelecektir büyük ihtimal. tıp sıralamaları o kadar ileri gidemez ama siz garanti altına almak için gerideki tıpları da yazabilirsiniz

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

• tipci hocalarim, kolaylik ve eve yakinlik harici baska hangi parametrelere bakabilirim?

• Eğitim koşulları nasıl diye sorabilirsiniz okuyanlara hocam. Gerçi preklinik senelerinizde hastaneye gidip gözlem yapmak isterseniz hocalar çalışma alanı müsait oldukça kabul edeceklerdir diye düşünüyorum ama ilk 3 senede teorik eğitim alırken fiziksel imkanlar ne durumda diye bir bilgi almak fena olmaz bence. Hastanede nasıl diye de bilgi alabilirsiniz hatta hazır sormuşken  

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    cevabiniz icin tesekkur ederim. ilk 3 sene normal bir ogrencinin hastaneye isi dusuyor mu? genelde teorik oldugu soyleniyor cunku veya universiteye gore degisen bir durum mu?

• Rica ederim hocam. Bildiğim kadarıyla hastanede işiniz olmaz dersler adına. Gerçi bizde mesela küçük gruplar halinde yaptığımız pratik dersler ve pdö dersleri (pratiğe örnek klinik beceri eğitimleri dikiş atma, pansuman yapma, tansiyon ölçme, muayene gibi ve pdö de probleme dayalı öğrenim yani bir vakayı yorumlama tarzında) hastanenin belirli bir katındaki odalarda oluyordu bir de yemekhanemiz hastanede ama onun haricinde dekanlıktaydık hep. Amfilerde olursunuz siz de genel itibarıyla yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.