< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 10:31:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 10:31:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 18:32:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
geçmiş olsun. spot en sağlamı. kaldıraç ise açgözlülerin bi anda zengin olacağım diye oynadığı kumar. 3X 50 dolar oynayanlara lafım yok ama 1000 dolar 100X manyaklık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
https://forum.donanimhaber.com/kcex-185-bonus-veriyor-cekim-garantili--161758042 bu linkte bonus kazanma konusu var istersen buradan vadeli bonusu al onunla oyna kardeşim belki yatırımsız geri kurtarılırsın. bence sen marjini ve X çok giriyorsun. bi anda zengin olamazsın brom küçük x ile takıl ince ince biriktirmeye bak. ytd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5binden 45bin iyiymiş. Allah sabır versin brom < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son 70 dolar daha kaybettim 3 gündür piysaya bakmıyorum artık bıraktım gibi birşey |