Şimdi Ara

Kaldiraca bulaşmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pump'ına dump'ına gerek yok, borsalara boş yere para yedirmeyin. Az bir paranız varsa hiç bulaşmayın bile.

Yatırım yapacaksanız, sizi üzmeyecek, kullanmadığınız *en az* 5-6 bin dolarınız olacak. O da spot yatırım için — alıp beklemek şartıyla. Aksi hâlde hiç gerek yok bu sisteme girmeye.

Bu sistemi kurup insanları sömürenlerin Allah belasını versin.

Ytd
    Kaldiraca bulaşmayin Kaldiraca bulaşmayin

Kredi borçlari tonla stres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 10:31:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Not: o resimdeki 07-11-2021 tarihi kaldiraca girdigim ilk gün

5 bin dolardan 45 bin yap sonra kaldiraci keşfet tamamini sifirla böyle oldu

Kaldiraca bulaşmayin

Dolandircilikta bugun igne atip milleti soyup sogan cevirip düşürdüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 10:29:22 >
  • Ne güzel btc 4800 dolarken yaaklayip yatirim yapmişiz ne işim var kumarla şimdi 5200 nasil 45 bin dolar oldu diyenler vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 18:32:51 >
  • geçmiş olsun. spot en sağlamı. kaldıraç ise açgözlülerin bi anda zengin olacağım diye oynadığı kumar. 3X 50 dolar oynayanlara lafım yok ama 1000 dolar 100X manyaklık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeaDZooM kullanıcısına yanıt
    Aç gözlülük yaptim birden para kazaninca bundanda kazanilir yenilmeizim dedimno gün ilk defa saglam darbe yiyince felegim şaşti

Ufak denryim dedim 1 dk önce tek ignede kasa sifirlandi Kaldiraca bulaşmayin

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/kcex-185-bonus-veriyor-cekim-garantili--161758042

bu linkte bonus kazanma konusu var istersen buradan vadeli bonusu al onunla oyna kardeşim belki yatırımsız geri kurtarılırsın.

bence sen marjini ve X çok giriyorsun. bi anda zengin olamazsın brom küçük x ile takıl ince ince biriktirmeye bak. ytd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liya yazilim uzak durun
    5 yıl önce açıldı
    GOZ YERİNDEN CİKAR Mİ ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

5binden 45bin iyiymiş. Allah sabır versin brom

Son 70 dolar daha kaybettim 3 gündür piysaya bakmıyorum artık bıraktım gibi birşey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.