Şimdi Ara

İstanbul Havalimanı zirvede: “Dünyanın en iyi havalimanı” unvanı yine Türkiye’nin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Devletlerin din konusunda 80 tane farklı politikası olmaz tek bir politikası olur.

Diyaneti kuran zaten Chp, bugünkü uygulanan politika da 100 yıldır uygulanan politikadan çok farklı değil.

Alevi köyü, sünnü köyü diye bir saçmalık olmaz tüm köyler Türkiye Cumhuriyetine aittir. Mezheplere ırklara ait köyler şehirler olmaz. Vatandaş talep eder diyanet uygun görürse oraya camide açılır, cem evide açılır.

Kimse boş algı kasmaya çalışmasın. Birilerine zorla birşey dayatılmış olasaydı Lübnan gibi mezhep savaşları yaşayan bir ülke olurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umrumda değil. Atatürk Havalimanı da işimizi görüyordu. Tek amacı rant sağlamak olan bir projedir. Halkın midesi et görmüyor, tavuk bile halkın büyük kesimi için lüks. İşin ironik tarafı böyle şeylerle gurur duyanlar da onlar. Çoğu uçağa binmemiştir bile. AKP iktidarında bu halk her geçen gün fakirleşmeye mahkûm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoloji bilgini 68 -- 19 Temmuz 2025; 19:56:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Eee yani?!

Her inanışa eşit mesafede olması gereken Diyanetin,

heryere sünni camisi açıp,

herkese sünni ibadetlerini dayatmasıyla

şu yazdıklarınızın ne alaksı var?!

al sana en büyük mezhepçilik!

yineliyorum, gıkınız çıkmıyor!

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Malesef değil.Bunu bir muhalif olarak söylüyorum.Yurtdışında direkt sağlam bir firmaya bağlı işçi değilseniz malesef ki kerimcemin dediği gibi 1000-2000 euro arasına sürünmek içten bile değil.Ben de Avrupa'ya yeni geldim Türkiye'deki işlerim devam etmiyor olsa burada yaşayamam.Çünkü kira market derken verdikleri üç kuruş (İtalya'da) yetmiyor.Haftada 72 saat çalıştırıyorlar ona rağmen.Ben de bu tarz yorumları gördüğümde sinirlenirdim Avrupa her türlü daha iyi derdim vs ama kazın ayağı öyle değil.Evet elektronik daha uygun,araçlar da keza ancak hayat daha uygun değil.80 euro elektrik faturası ödedim bu ay klima yok neredeyse.Eğer ki 3-4-5k civarlarında bir gelir yok ise haftada 40 saat çalışmıyorsanız Avrupa,o sanılan Avrupa'dan çok daha rezil bir duruma sokar ki beni soktu.Evime girilerek yaşadığım hırsızlık da cabası.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

BahsettiğiniZ rakam, asgari ücret.

TR de asgari ücretle,

evinize klima bile taktıramazsınız...

sizde yine varmış...

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Ben ingiltereye ablamla gittim Türkiyedeki paramiz yetiyordu eskiden sonra belediyede çalisti evlendi enistem vodafone da çalişiyordu

ben dondum 2010 senesiydi

Başka birsey diyeyim benim kuzenim 22 23 sene önce almanyaya gitti şuan evli Türk ile halen orada evi dayamiş döşemişti önceki evi kiramiydi yoksa çalistigi yerdenmi ayarladilar orasini bilmiyorum

Durumu iyi şuan kendi evleri var

Para konusunda demiyorum kim ne kadar alir birsey diyemem

Bi tanidikta hollandada güvenlik görevlisiydi bi aralar oda orda halen
    Motor hobisi var birseyler yapiyor ama şuan iletisimim yok
    Sosyal cevre ve destek önemli tabikide

Bizim komsu demet akbagda oynuyordu suan kanadadalar 25 sene olmustur

Ingilterede bazi yerlerde kiralar düşük mesela bizim yaşadigimiz şehirde rahatlikla ev kiralamiştik annemle kalirken sonra geri döndüm okul meseleri karişti
    Sosyal yardimlar vb de var vatandaşlara biliyosunuzdur

Italyada bi donem bulundum öğrencilik zamanimda torino bölgesinde ama ben aile evinde kaldim o yüzden birsey diyemicegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Temmuz 2025; 4:8:38 >

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Türkiye'de durumu iyi olanlardanım mesleğim de prestijli bir meslek ancak buna rağmen hanım yabancı olunca ısrarıyla (Türkiye'deki yönetimi beğenmediğimizden,çocuk olduğunda da büyüyeceği yer açısından) Avrupa"ya geldim.Ancak memnun muyum hayır.Kira 800-1000 euro ve inanılmaz küçük evler.Türkiye'de 150m2 net dairemde kalıyordum ki o da çok büyük sayılmaz fakat Avrupa'da standartlar o kadar küçülmüş ki kısmen geniş 1+1 kiralayayım derseniz 1000-1500 euro arası.Çöp vergisi,arazi vergisi,elektrik,su,ev sigortası,trt gibi pay ödemesi kiracıya yükleniyor ev sahipleri tarafından.Bosna Hersek'te su faturası ödemiyorduk mesela.Marketler Lidl,Eurospin,Aldi,Hofer,Spar evet uygun ama buranın standardına göre örneğin bir kg tavuk göğsü 480tl TL bazında.10-11 euro tavuğa veriliyor.Domuz eti daha ucuz.Burda güzel bir işi olmayan karı koca çalışmayan 50 yıl da çalışsa ev alacak parayı biriktiremez.Ben de gayet iyi şartlar vardır Türkiye'deki hukuk alanındaki gelirimi aratmaz diyerek hanıma uydum,geldim ancak hiç hoşnut değilim.Bazen Türkiye'ye mi dönsem diye düşünüyorum.İş sözleşmemde haftalık 40 saat yazıp haftasonları çalışma mecburi olmamasına rağmen 72 saat çalıştım.Firmaya bu konudan bahsedince beğenmiyorsan çıkarsın diyor ve ekstra saatlerime kesik atıyor.Neler neler var anlatılacak...

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Belediyeleri halka ucuz yemek sunmak zorunda bırakanlar utansın diyeceğim de gerçekçi bir insanım.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Müslümanların ibadet yeri cami çünkü kardeş.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Belediyenin daha önce aşevleriyle ücretsiz on kat fazla dağıttığı yemeği parayla satan hırsızlar utansın!

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Bu talimat yeni mi geldi?

• Yunanlara, ermenilere üstüne para versen bazı nefret dolu mesajları yine yazamazlar. Tamam, iktidarı sevmiyorsun ama bu ülkeye dair ufacık pozitif bir şeye de çamur atmayın bari.

Belki pahalı diyebilirsin ama Sabiha ucuz mu ? Dubai veya Kansai, Hong Kong ucuz mu ?

• Merhaba.Hangi sayik ile bu limanın yapildigini bezelye kadar beyni olan biliyor.Ataturk hava limani dunyanin gozde noktalarindan biri idi.Operasyonu daha mantikli ilmustu extra kapılar açıldıktan sonra.Yolcunun ulaşımı kolay idi.Keza calisanlarinda gidis gelisi.Ruzgar acisindan ucus panini zorlamayan yapisi vardi kis ve yazdada.Kapipar degistigi vakit yolcu kaybolmuyordu.Hava limanindan bir sey alinma k istendigi zaman yen liman ile karsilastirilamayacak kadar uygundu.Pistler tam ilarak hakim rizgarlarin dogrultusunda yapilmisti.Biri yanlis olarak olsada bir cok avantaja sahip oldugundan göze cok batmiyordu.Ve daha bir cok avantaj.

Yeni ise tam bir garabet.Hakim ruzgar yonunde degil.Ataturk hava limaninin yaklasma ve uzaklaşması ile cakismasi icin kaydirilmis yonu.Bu neden ile pist genisligi yan ruzgar hesaplamalarinda daha dar olup limit dusuyor.Kisin operasyon kotu.Kus goc yollarinda.İstanbulun su havzasini katletmekte.Operasyon cok zor,hele kapi degistiginde handling icin kabus.Kiralar cok yuksek min Atatürk e gore 2,5 kat doviz bazinda pahali enflasyondan arindirilmis.Yiyecek icecek pahali,ulasim sıkıntılı.Ve daha bir suru sorun

Niye yapildi, kutu kutu penseyi doldurup yesilkoy kupon arazisine konmak keza yeni limanin yapimindan komisyonlarini almak, Atatürk adini silmek.Yeni limanin cevresinde arazi ranti yaratmak ,kanal istanbula destek olmak vb.

İhanet projelerinden biri daha.

• Gözlerim doldu !!!

• DH DEKİ MUHALİF KENT UZLAŞISI SEÇMENİ

@ Cem_Alim ' i bile eleştiriyor.

Hak , hukuk , adalet yerini , yine kin , nefret ve siyasi düşmanlığa bıraktı bu hizmet konusunda da

Muhalefetin durumu hem üzücü hem de utandırıcı...

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

şşt lan. başladın gene teranelere. kent uzlaşısı suç değilmiş. okudun mu lan trol..

• quote:

Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak

Güncel durum:

birgun.net
    Yap-işlet-bütçeyi tarumar et: Müteahhitlere 230,2 milyar TL
    https://www.birgun.net/haber/yap-islet-butceyi-tarumar-et-muteahhitlere-230-2-milyar-tl-642653

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dekareme kullanıcısına yanıt

Amcamlar geçen alamanyadan geldi. Kaybolmuşlar onu geçtim susadiklari için içecek alalim demişler küçücük 2 tane içeceğe 10 euro civarinda para vermişler   düşün yemek yeseler gitti 10 bin  

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.