Şimdi Ara

Drone tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gayrimenkul işi ile ilgileniyorum

Mevcut durumu bir üst seviyeye taşımak maksatlı

Drone alıp çekimleri gimbal ve drone ile sağlamak istiyorum

Bir Model gözüme çarptı

Dji mini 4 pro modeli bu model de. Kendi içinde ne hikmetse araç paketleri gibi ayrılıyor sanırım

Ekstsa pil çanta vs gibi öneriniz nedir bu model özelinde link olur bilgi paylaşımı olur destek rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mini 4 pronun long endurace pilleri ile modeli daha uzun süresi verir. Paketin içinde taşıma çantasıda var, bataryalar için sarj istasyonuda var.

Aman dikkat, emlak çekimi yapacaksabız, etraftaki evletden şikayet gelmesi halinde cezayı yazarlar. Mini 4 pro ya online izin alamıyorsunuz. SHGM'ye yazılı başvuru yapılması gerekiyor ve süreç 15-30 arası ve izin verileceğinin garantisi yok

Birde bu kitin yurtdışı fiyatı 40bin kadar, yurt içindeki fahil fiyatları vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürlerimi bir borç bilirim kıymetli bilgileriniz için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı şekilde emlak çekimleri için bütçemi zorlayarak DJI Flip almayı düşünüyorum. Bu modelde online izin alınabiliyor mu? “15-30 arası” derken günü mü kast ettiniz? Online izin alındığında hemen izin veriliyor mu? Flip önerir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bu izin mevzusundan dolayı flip siparişimi iptal ettim. Ne saçma bir durum bu izin mevzusu! Anlamak mümkün değil!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gimbal tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Motorsiklet Ekipman Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.