Şimdi Ara

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi hakkında görüşleriniz (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lise danışıcam size. Şişli'de Mecidiyeköy Anadolu Lisesi var taban puanı 386 puan oraya gitmeyi düşünüyordum da çok kötüymüş kime sorsam aynı cevapları aldım.Siz ne düşünüyosunuz var mı giden? veya ablanız abiniz yorum yapar mısınız tşkler

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi Hakkında Görüşler

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi, İstanbul'un popüler eğitim kurumlarından biridir. Lise, akademik başarısı, sosyal imkanları ve mezunlarının yüksek üniversite giriş oranları ile bilinmektedir.

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi Yorumları

Öğrenci ve veli yorumlarına göre, Mecidiyeköy Anadolu Lisesi'nde eğitim kalitesi yüksektir. Öğretmenler alanında uzmandır ve öğrencilere destek olmaya özen gösterirler. Okulun fiziki imkanları da gelişmiş olup öğrencilere çeşitli fırsatlar sunulmaktadır.

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi Taban Puanı

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi'ne giriş için gerekli taban puanı, her yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmektedir. Son yıllardaki verilere göre, okulun taban puanı oldukça yüksektir ve öğrencilerin başarı sıralamalarının üst sıralarda olması gerekmektedir.

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi OBP Puanı

Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP), liselere yerleştirmede kullanılan bir puan türüdür. Mecidiyeköy Anadolu Lisesi'nin OBP puanı da taban puanı kadar yüksektir ve öğrencilerin başarılı bir ortaokul eğitimi almaları önemlidir.

Kurtuluş Anadolu Lisesi Karşılaştırması

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi, bölgedeki diğer popüler lise olan Kurtuluş Anadolu Lisesi ile sıklıkla karşılaştırılır. Her iki okul da akademik olarak başarılıdır, ancak Mecidiyeköy Anadolu Lisesi'nin taban puanı ve OBP puanı genel olarak daha yüksektir.

Eğitim kalitesi, sosyal imkanlar ve üniversite giriş oranları açısından Mecidiyeköy Anadolu Lisesi, öğrenciler için prestijli bir eğitim seçeneği olarak değerlendirilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • GİTME KARDEŞİM BEN ORDA OKUYORUM EMİN OL MESLEK LİSESİNE GİTSEN DAHA İYİ.BEN 430LA GİRMİŞTİM 2 SENE ÖNCE PUANIMA AĞLIYORUM ŞİMDİ HOCALAR BERBAT, OKUL EŞYALARI DESEN AĞLIYOR. PUANIN YETERSE KURTULUŞ ANADOLU LİSESİ VEYA MEHMET PİSAK ANADOLU LİSESİNE GİT HAYATIN KURTULUR. BİZİM LİSE KAN AĞLIYOR O DERECE.
  • Arkadaş çok haklı kurtuluş anadolu lisesi veya rami atatürk anadolu lisesi çok iyi.Mecidiyeköy anadolu lisesi çok berbat puanı yüksek ama eğitim öğretim yok asla tavsiye etmem.Kardeşim okuyor orda.Sakın gitme hayatın mahvolur yani
    birde doğan hocaya dikkat

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.