Enpara için mobilden mi ödeyelim yoksa kredi kartıyla vergi dairesi sitesinden mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 II. Dönem MTV Taksit - Puan Fırsatları (2. sayfa)

-
-
Garanti bana da 200tl bonus kampanyası vermiş. Aracım sekmesinden ekleyip ödemek gerekiyormuş. Buradan ödeyip sonradan taksite de böldürebilenler oldu mu deneyenler bilgilendirebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracım sekmesinden öderken soruyor zaten taksit istemini. 3 taksit yapabilirsin. Sonradan taksitlendirmen gerekmiyor yani.
-
tamamdır teşekkürler hocam
-
Yapı kredi gene fos çıktı
Yapikredi kartlarımı kapattırdım bugün. Aylardır Ne kampanya var ne taksit. İşim olmaz bundan sonra yp ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 6 Temmuz 2025; 15:20:23 >
bunu bende merak ediyorum
-
Farketmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BENDE ÖDEDİM ARACI DA KAYDETMİŞTİM AMA KAMPANYA TAKİPTE YAPILAN İŞLEMLERDE GÖZÜKMÜYOR. BONUS FLASHTA BANA ÖZELDE VARDI AMA YATMAYACAK GİBİ GÖZÜKÜYOR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 7 Temmuz 2025; 11:11:33 > -
Adiosa kıyamıyorum yılların alışkanlığı
Ama doğru düzgün puan da yok artık
Bende dün ödedim ve bonus kazandınız dedi. Ama şimdi aynı yerde kampanya katılımın yok diyor. 6 Ağustos ta yatacakmış. Yatmazsa birde onla uğraş.
Haklı müşteri hattına sorunu yazdım bonusunuz yüklenecek dediler.
-
Mobilden ödeyin.
-
75tl ile bonusu kaçırıyorum.
Geriye sadece enpara kalıyor , en iyisi o, böl 6 ya gitsin, erkenden fazla fazla ödemenin manası yok.
-
vakıfbank 2 taksit
-
Mtvyi enparadan ödedim provizyondan düştü ama taksitlendirme yapmıyor. Bir çözümü var mı bunun
Aynısı oldu benimde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah tekrar baktım taksit seçeneği gelmiş. Sizde kontrol edin isterseniz.
Bu fahiş mtv haracı birden fazla kredi kartıyla ödenebiliyor mu? Madem haram zıkkım olasıca bu insafsız haracı cebren alıyorlar bari kolaylık sağlasınlar
1.830,50₺ mtv enpara ile mobilden ödendi ve 6 taksite bölünerek yıl boyu mtv taksiti ödeme süreci devam etti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X