Şimdi Ara

NETSPEED Siber Saldırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netspeed Siber saldırı olduğunu açıkladı

NETSPEED Siber Saldırı

Gelen Mesaj

Şu anda sistemlerimize yönelik dış kaynaklı yoğun siber saldırılar nedeniyle bazı işlemlerde geçici kesintiler ve performans düşüklükleri yaşanıyor. Bu durumun farkındayız ve teknik ekiplerimiz sorunun giderilmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Size net olarak şunu ifade edebilirim: Yaşanan bu durum yalnızca erişim ve sistem performansını etkiliyor; herhangi bir veri güvenliği ihlali ya da kişisel bilgilere yönelik bir risk bulunmamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz

https://forum.donanimhaber.com/netspeed-genel-kesinti-ve-erisim-sorunu-musteri-hizmetleri-web-sitesi-ve-uygulama-kapali--161588603#161599330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre__trkmn -- 27 Haziran 2025; 14:19:37 >

• muhtemelen yalan, bu kadar uzun süren saldırı mı olur? bu kadar uzun sürede çözülmez mi?

ben inanmıyorum. dün telefon açtığımda da herşey normalmiş gibi modem pc arasını sorguluyorlardı.

• MSC Elektronik kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum şu an soranlara klasik bu mesajı atıyorlar sanırım bir kaç kişide daha bu mesajı gördüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknet 3 ay %50 indirimli paketine geçiyorum kısa sürede inşAllah kurtulucam netspeed den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 27 Haziran 2025; 19:16:40 >
  • Dün geldim bu saldırı işi hikaye ise işimiz var. Gelecek olan varsa şu sıralar bulaşmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an net kesin bir açıklamaları sadece bu var bazı kişilerede hiç birşey yokmuş gibi standart arıza çözüm sürecini isletmisler

• Yaklaşık 7 aydır burdayım artık gemiyi terk etme zamanı gelmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok kötü internet sizde nasıl dostlar

• Bencede yalan..kapasite kaldırmıyor bence artık.. sürekli yeni abone geliyor..ama hani ek pop noktaları vs..ne yapıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Kapasite değil İp bazlı.

• Devamlı çöküp geliyor.Turknete geçiş onayımı verdim inşAllah netspeed onay sürecini uzatmaz.

• Hiç umudum olmadan bir şey denemek istedim ve sonucu görünce çok şaşırdım arkadaşlar. Bu kesintilerin sebebi iss değiştirmemizi istedikleri için olabilir. Türk telekom bu kısıtlamaları ve yavaşlatmaları yaparak bizleri bezdirmeye çalışıyor diye düşünmeye başladım. Normalde donanımhaber dahi açılmıyor ve internet hızı yok denecek kadar az fakat goodbyedpi kullandığımda birden tüm siteler açılır duruma geldi ve hızım normale döndü.

NETSPEED Siber Saldırı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.