Şimdi Ara

TT Faturasız’a gelen herkese 3 aylık 50GB,Selfy’lilere 6 Aylık 100 GB ÜCRETSİZ(Numara Taşıma DAHİL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
21
Favori
8.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şubeden numara taşıma yaptım hat açılınca deneyeceğim paket sorunsuz tanımlanır değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

Haber verirsin

• Bugün yeni faturasız hat teslim aldım selfy kayıt yaptım sonrasında SMS ile 50gb istedim sonrasında 100gb ne gelen var ne giden başka paket almak istediğimde de devam eden talebiniz var diyor var mı bir yolu

• Şimdi yeni taşıma yapsam selfy falan değil 1000dk 50 gb 3 ay geçerli tanımlıyorlar mı tanımlamıyorlar mı? Mesajların çoğunu okudum ama anlayamadım bir türlü geçmeyi düşünüyorum.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Like tıklayınca karşına şu yazı çıkıyor zaten hocam

3 Aylık Hoş Geldin 50GB Kampanyası

Yeni hat alarak veya numara taşıma yoluyla faturasıza gelen müşterilerimize 90 gün boyunca Hoş Geldin 50GB Paketi'ni hediye ediyoruz.

• SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama alamadım tanımlanmadı, 1 hafta oldu tanımlamıyorlar, şikayet edeceğim mesajlarını da gördüm burda sormak istedim.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Allah büyüktür, besmele çekmeden taşıma yapmasaydaniz keske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Ben de çok şikayet ettim zamanında başka bir kampanya için. Hattımda İnternet paketi vardı internete giremiyor idim. 3 kere kayıt bıraktım. En sonuncusu şubeye git dedi. Şubeye girerim bizle alakası yok diyor falan. Ben de bir yanındaki turkcell e geçiş yapmıştım sinirlenip. Şikayetten çözüm alabilirsiniz siz inşallah.

• SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Taşımadım daha hocam eğer ki problemliyse geçmeyi düşünmüyorum

• yapamayanlar türktelekom bayisine gitsin tl yükleyip hoşgeldin 25 gb olan pakedi(150 tl) tl yükleyip yaptırsın, yaptıktan sonra 6 aylık 100 gb mesajlarını atarsa paket oluyo. benimde olmuyodu bu şekil alabildim

• Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz paket hoş geldin 25 değilde, merhaba 25 paketi muhtemelen. Sizde mi sürekli “Degerli Musterimiz, su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Daha sonra tekrar deneyebilir veya detayli bilgi icin 4441444 numarali Cagri Merkezimizi arayabilirsiniz. B001” hatası alıyordunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

evet merhaba 25 pakedi.online işlemlerden ne bu merhaba 25 pakedi nede 6 aylık 100 paketi gözüküyodu. smsleride atmama rağmen olmadı bayiye gidip paket yapınca her ikiside oldu

• Paketlerde hız kısıtı mı var 30u geçmiyor

• 50GB lık TT paketini aktif ettiğim için Selfy paketini alamıyorum. Yapılabilecek bir şey var mı ?

• Ttnet faturasız hat alsam, sim kartı 4g modeme takıp hediye İnterneti kullanabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Oldu mu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.