< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TT Faturasız’a gelen herkese 3 aylık 50GB,Selfy’lilere 6 Aylık 100 GB ÜCRETSİZ(Numara Taşıma DAHİL) (4. sayfa)
-
-
Hala aynı hata devam ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Turkcell den geçtim mesaj göndererek aktif etmeye çalıştım olmadı. Eğer bedava Internet olmazsa tekrar başka operatöre geçerim, böyle saçmalık olmaz kampanya devam ediyor ama hediye yok!
_____________________________ -
web'den oldu. deneyin.
Selfy ye de geçtiniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobil uygulamaya bile giremiyorum hocam, Türk Telekom mobil abonesi olmadığınız için giriş yapılamamaktadır. Yeni ürün başvurusu yapmak ister misiniz? Hat taşınalı 2 gün oldu halen bu hatayı veriyor. Müşteri hizmetleri ile görüşeceğim bugün. Mesaj göndererek katılım olmadı, uygulamaya girebilsem bakacağım..
Önce selfy ye geçtim uygulamadan, sonra mesaj atınca uygun değilsiniz dedi. webden online işlemlerden yapınca oldu.
Benim de hattımın birisi Turkcell 2 ay sonra taahhüdü bitiyor kafamda bir iki soru var 6 aylık 100 gb olana geçtiğimiz takdirde 2 ayda internet yada dakika bittiği zaman uygun paket bulabilecek miyiz mesela birde 6 ay boyunca bizden paket yuklememiz istenecek mi normelde faturasız hat kullaniminda 3 ayda bir sanırım paket kontör yüklemek gerekiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Web de hangi bölümden yaptınız. Ben bulamadım. Mesajla da olmuyor.
Hocam yeni faturasız hat alıp paket almadan bu kampanyadan yararlanabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
+1. Hiç bir yerde yok.
Sıfır hat alarak bu kampanyaya katıldım 6 ay boyunca geçerli 100 GB ve dakika SMS geldi hiçbir yükleme yapmadan hatta 830 TL verdim
Online işlemlere girip paket alma kısmında
Hangi kısımda? Hiç birinde yok ne Karmada nede başka bişeyde.
merhaba
oğlum 15 yaşında. 16 temmuz da vodafone taahüdü bitiyor. hat benim üstüme. onu bu kampanyadan yararlandırmak için ne yapmak gerekiyor acaba size zahmet vermezsem yazmanız mümküm mü
teşekkürler
-
-
Selfy gectik ikiside sms ile olmuyor. Webde de yok. Bosa gectik sanirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler siz numara taşıymış mıydınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Evet, turkcell den taşımıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android