Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu] (134. sayfa)

-
-
Arkadaşlar nasipse yarın cihaz alacagım inşallah.yalnız kafama takılan bir konuda yardımcı olursanız sevinirim.8 GB ram ile 12 gb arasında nerdeyse 5 bin TL fark var bu farki vermeye değer mi oyun oynayan birisi değilim sosyal medya ve günlük kullanım olarak kullanacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her türlü değer...android güncellemesi aldıkça 8gb ramliler yavaştan kasmaya başlayacak arka planda daha az uygulama açık hale gelecek sen daha fazla sorunsuz kullanıcaksın...illa oyun için düşünme...android sistemi her zaman fazla ram harcıyor
quote:
Orijinalden alıntı: rameowerrher türlü değer...android güncellemesi aldıkça 8gb ramliler yavaştan kasmaya başlayacak arka planda daha az uygulama açık hale gelecek sen daha fazla sorunsuz kullanıcaksın...illa oyun için düşünme...android sistemi her zaman fazla ram harcıyor
Evet hocam Doğru söylüyorsunuz uzun vadede her türlü rahat ettirir
Hocam imkanınız varsa 12 lik alın derim güncellemeler ile fark olacak illaki,malum andoid için ram çok büyük bir faktör ama kısa vade kullanırım derseniz yada sürekli telefon değiştiren biriyseniz değmez şu anda yeterli gelir.quote:
Orijinalden alıntı: SANSLI38
Arkadaşlar nasipse yarın cihaz alacagım inşallah.yalnız kafama takılan bir konuda yardımcı olursanız sevinirim.8 GB ram ile 12 gb arasında nerdeyse 5 bin TL fark var bu farki vermeye değer mi oyun oynayan birisi değilim sosyal medya ve günlük kullanım olarak kullanacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam 12 gb karar vermişken temiz 22 ay garantili 2. El honor 200 pro buldum honor 400 12 gb parasına denk geliyor.. Sanırım honor 200 pro alacağım.
Pro modele dün geldi güncelleme bildirim geldi yükledim kılıf olarak temudan alıyolar genelde hepsiburada da bu modele bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/honor-400-pro-kilif-kamera-korumali-kenarlari-renkli-arkasi-seffaf-yumusak-kenarli-silikon-sert-kapak-p-HBCV000096Y7VV?ftid=1mzo8dizkz2gts5x&magaza=Casestore&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
Merhaba arkadaşlar cihazı hepsiburada üzerinden almak istiyorum fakat Kuveyt Türk müşterisi olmama rağmen alışveriş finansmanı çıkmıyor bende. Bunu nasıl çözebiliriz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_musullu -- 8 Ağustos 2025; 17:46:3 > -
8 gb her türlü yeter. Hepi topu 2-3 güncelleme alacak cihaz.
Kesinlikle 12 alın,
Abiler bu telefonda wipe nasıl yapıyoruz
cihazı yeniden başlatıp açılırken power+ses yükseltme tuşlarına basılı tutun, boot menü açılacak ordan yapabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=QSZM_Yu5828&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Ağustos 2025; 0:49:38 >
Abi defalarca yapmama rağmen olmadı ilginc.
Şöyle deneyin;
Cihaz kapandıktan sonra önce ses yükseltme tuşuna basmaya başlayın ardından power tuşuna basın.
Her ikisi basılı şekilde Honor yazan ekrana kadar bekleyin, sonra tuşları bırakabilirsiniz.
-
Beyler eşime dün iphone15plus aldım bizim honor400ün kamerası daha iyi, telefonunuzun kıymetini bilin :)
Yok daha neler :)
Arkadaş haklı benim de eşimde 15 plus var. Portre gibi çekimlerde 400 bir iki tık daha iyi. 16 ile karşılaştırdım onda da benzer durum. Fakat videoda magic 7 proda dahil honor çok geride.
ekran kapalı iken watsap gelen msj görünüyor ekran uyanıyor fakat bildirim sesi ekran kapalı iken gelmiyor..nasıl düzeltebilrim
-
Cidden iyi bunun fotoğraf kalitesi, video kısmında bir şey bekleme tabi fiyatının hakkını veriyor sadece. Ben de kaldım cihazda değişesim gelmiyor :)
Kamera işimi görüyor, arayüz aşırı akıcı sanki içinde 8gen3 var. Oyun oynamayan insana üst seviye cihaz hissi yaşatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X