Şimdi Ara

Projeksiyon Cihazı yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki ürünler arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar benimle değerli tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba?

• Wanbo Mozart 1 Pro
    • Formovie Xming Page One
    • Havit Hananit PJ209
    • FunFlix P1

Teşekkürler.

• Memleketimiz o kadar fakirleşti ki herhangi bir konuda 1 2 kişi harici bilgisi olan yok. Alamıyoruz hiçbir şeyi. Ne acı.

• wanbo kullanıyorum. gayet yeterli ve kullanışlı. kumanda tepkisi geç sadece. bazen 2 3 kez basıyorum. üzerindeki hoparlörler acayip bass veriyor, beni çok şaşırtmıştı. wanboyu kendi sitesinden al çok daha ucuza gelir.

• MetalWave kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum. Fan gürültüsü çok fazla deniliyor forumlarda. Siz öyle bir sorun yaşadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 159753465123 -- 18 Haziran 2025; 9:59:57 >
  • 159753465123 1 kullanıcısına yanıt
    fan gürültüsü hepsinde var. seviye farkını karşılaştıramam. beni rahatsız etmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havit kullanıyorum, beklentin çok çok yüksek değilse gayet yeterli. Ben film ve dizi izlemek amaçlı aldım; oyun vs takılmıyorum. Film ve diziyi de mutlaka bilgisayarı bağlayarak izliyorum. Evde eskiden kalma bir de 5+1 ses sistemi vardı, birleştirince şahane oldu. Gündüz eve güneş vuruyorsa görüntü pek tat vermiyor ama gece gayet iyi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.