|
One UI 8.0 sonrasında güncelleme almayacak Samsung telefonlar: İşte liste
-
-
Hadi gene iyisiniz bir kaç ay da bunun ekmeğini yersiniz.
-
sıktı artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
S22 ultra sahibi olarak normal, o seride 4 yıl/sürüm android 5 yıl güvenlik güncellemesi desteği vardı. Android 16'dan sonra desteğin biteceğini biliyorduk.
Sonraki serilerde bu süre biraz daha uzadı.
_____________________________ -
Herhangi bir güncellemenin tadını çıkardığımı düşünmüyorum. Biri gelmeden diğerini gönderiyorlar değişiklikleri de anlamıyorum.
-
Al bendende okadar bu güncellemeler neden her sene çıkıyor anlamış değilim.
Apple içinde benzer bir durum denebilir.
-
Güncellemeleri kafaya takmamak lazım en temizi bu. Çünkü artık aman aman değişiklik olmuyor, bende IOS cihaz da var UI'ı ordan oraya kaydırma dışında
farkedebildiğim hiçbir değişiklik gelmiyor iki işletim sisteminde de. Özellikle açıp güncelleme notlarına bakmak lazım ufak tefek şeyler hep.
Heyecanla güncelleme bekleme mantığına anlam veremiyorum o yüzden, Android 4-5-6 geçiş zamanlarındaki o büyük sıçramalar yok zaten oturdu artık performans vs.
Aman gelmesin one ui 7 s21feye cok agir geldi
-
A73 telefonuma geldi problem yok... S21 FE daha güçlü bir cihaz. Sıfırlamak işe yarar mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bilmem güncelleme ile düzeltirler belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Merhaba bu yanlış bilgi vardır
Gerçekte şusamsung knox
Device Compatibility Knox Solutions | Samsung Knoxhttps://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices
RİCA EDERİM ??
-
Olum benim telefon realme 8 eski one ui 4.0 da kaldı adamlar one ui 8.0 beğenmiyor aw
-
A73 son güncellemeyi alsın, bataryasını değiştirip yola devam etcem. Şu anda A serisinde hatta samsung'ta A73'ten başka f/p cihazı göremiyorum. S25 edge bu tahtı devralır sanıyodum ama o da batarya kapasitesiyle tam bir hayal kırıklığı yarattı
Eğer samsung A serisinin amiral gemi modelini çıkarmazsa, kullandığım son samsung A73 olacak
Artık android oturdu ahım şahım bir fark yok uygulamalar çalışsın yeter artık
En Beğenilen Yanıtlar
|
Hadi gene iyisiniz bir kaç ay da bunun ekmeğini yersiniz.
|
|
Herhangi bir güncellemenin tadını çıkardığımı düşünmüyorum. Biri gelmeden diğerini gönderiyorlar değişiklikleri de anlamıyorum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı