Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Futbolun Satranç Ustası Tedesco - [ANA KONU] (4142. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 30 Misafir (9 Mobil) - 30 Masaüstü12 Mobil3 iOS
5 sn
84.414
Cevap
314
Favori
2.068.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
62 oy
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 41404141414241434144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rengim bize güçlü, dripling yapabilen ve şut tehdidi olan birisi lazım.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Futbolun Satranç Ustası Tedesco - [ANA KONU]

Forvete güçlü ama kalas olmayan bağlantıyı yapacak eleman, Skriniar'ın yanına hızlı, ayağı iyi oyun kurabilen ama stoper stoper lazım. Kanatlardan birine eli ayağı tutan oyun zekası yüksek top sürüp dikine paslar atabile iyi şut çeken bir tane adam lazım.

Devre arasında kaç oyuncu alabileceğiz. Kritik soru bu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Futbolun Satranç Ustası Tedesco - [ANA KONU]  Ben en fazla 3 diye düşünüyorum.

Nesiri, Syzmanski ve Becao yerine üç oyuncu. Yerli diye tonlarca para verdik zamanında. İrfan, Cengiz, Çağlar birde MHY ve Cenk takımda yok. Kimsenin eksikliğini hissetmedik. Şaka bir yana devre arasında yerliler dahil 6 oyuncu ile yollar ayrılacak demek ki. Yine de 3 oyuncuya razıyım. Yeterki doğru isim gelsin. Gerekiyorsa net katkı verebilecek 2 oyuncu alsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın kapanış maçı Fenerbahçe ile Tümosan Konyaspor arasında oynandı. Sarı-lacivertlilerin 4-0 kazandığı mücadelenin tartışmalı pozisyonlarını TRİO ekibi değerlendirdi. Trendyol Süper Lig, Premier Lig ve Ligue 1’den en özel içerikler, güncel özet videolar ve çok dahası beIN SPORTS Türkiye Youtube kanalında! beIN SPORTS'un en güncel programlarını, spor dolu içeriklerini takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın: http://dgtrk.lu/1ebhi beIN SPORTS Arşiv: http://dgtrk.lu/1evqg Bizi sosyal medyada takip edin: 📌 Facebook: https://www.facebook.com/beINSPORTSTR 📌 X: https://x.com/beINSPORTS_TR 📌 Instagram: https://www.instagram.com/beinsportstr/ 📌 TikTok: https://www.tiktok.com/@beinsportstr?lang=tr-TR #beinsports #beinsportstürkiye #trio #hakem #fenerbahçe #konyaspor #trendyolsüperlig
    https://www.youtube.com/watch?v=hQugMWMdriw

Ben bu açıdan çekimini görmemiştim. Maç sırasında başka açı verilmişti.

O zaman taylor geldi kesin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Futbolun Satranç Ustası Tedesco - [ANA KONU] 

Yahu adamlar komedi. Browna yapılan kırmızı kart diyor. Hakem kırmızı vermeliydi diyor ee var karışamazmış. E var niye var o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 16 Aralık 2025; 19:43:27 >

Adamlar geçen sene 32 ye almışlar 30 yaşına gelmiş bu sene cerimli kullanamıyorlar 20 verilir daha fazlası zarar.

İzlemedim ama Hollanda liginde %49muş ikili mücadele kazanma olayı. Çöpe benziyor.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Futbolun Satranç Ustası Tedesco - [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Szymanski'den sonra çıtkırıldım orta sahalarla işimizin bitmiş olması lazım. Hollanda'dan gelecek adamlar ne kadar farklı olur bilmiyorum. Çıkan isimleri kimse izlemez bilmez muhtemelen de bize lazım olan 8 profili belli. Sert ve temaslı oyuna alışkın olan ve bu oyunda topu taşımayı öğrenmiş biri lazım bize. Uygunlarsa gelsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 16 Aralık 2025; 20:8:43 >

Gecen aylarda Var asla karışmaz dedikleri bir pozisyonun birebir aynısı bir CL maçında oldu ve Var çağırdı.

Szymanski dün girdikten sonra resmen amatör topçuların yapmayacağı pas hataları filan yaptı.

Pas hatasını bırak ayağına gelen topu tutamıyor, first-touch yok elemanda. 10 numara ama.

Hocam boşanma aşamasında ki çiftler gibiyiz Nesiri ve Sebo ile. Şuan onlardan verim almamız imkansız idi. Oyuna girmeleri bile artık zarara döndü.

Nesiri ve Sebo yerine gelecek oyuncudan beklentim ikisininde top sürebilmesi ve güçlü olması. Bu iki adam top sürebilir ise o zaman dripling kabiliyetimiz artacak. Bize bir Appiah birde Niang lazım. O ikisini bulabilir isek o zaman Asensio ve Talisca'dan alacağımız verim de artar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • tristran kullanıcısına yanıt

VAR kırmızı karta karışır. Kim demiş onu? Eğer trio dediyse, VAR protokolunu okuyacak ingilizceleri yok demektir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.