Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: f@ithline Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil
5 sn
20.316
Cevap
225
Favori
568.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi de sıra forumdaki renktaşlara sarmaya mı geldi? Ereni hedef göstererek vişne renkliler gelip forumu kirletiyor sonrasında da siz renktaşınıza destek vermek yerine ortamı kirletenlerle birlikte mi hareket ediyorsunuz? İşte özlediğimiz taraftar birlikteliği, bravooo 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noreno kullanıcısına yanıt

Adam benim kendi takımım ve transferle ilgili yaptığım paylaşımlara provokatif şekilde cevap veren geselilere bölüm uzaklaştırması vermeyen adminlere tepki göstereceğine beni hedef gösteriyor

Bir kişiye bile küfür ve hakaret etmedim burda

Adamlar kendi konularında ailemize sövüyor

Onların konusunda florya arazisi ile ilgili kârı düşük bi anlaşma olmuş daha fazla olmalıydı yazdım diye tahrikten bölüm uzaklaştırması aldım

Aklınca benim nickimle alay ettiğini sanan kreş seviyesindeki troll şu konu açıldığından beri her türlü provokasyonu yaptı ve 1 gün bile ceza almadı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Haziran 2025; 20:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noreno kullanıcısına yanıt

Adam kendiyle dalga geçilmesi için elinden geleni yapıyor, sonra suçlu yine bu foruma yazan bizler mi oluyoruz? 💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU]  Forumu kirleten rakipler değil, onlara bu fırsatı veren Fenerbahçe mevcut iktidarı aşığı arkadaş.

• Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı saat 20.00'da Ekol TV'de açıklamalarda bulunacaktı. 44 dakika geçmiş olmasına rağmen yayın başlamadı. 💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU] 

• Acun Ilıcalı:

"Jose Mourinho camiamızın hemfikir olduğu bir isim miydi? Burada taraftarlarımızla coşkuyla karşılamadık mı? Transferde söylediği tüm oyuncuları aldık. Teknik direktörümüz kimi istediyse aldık. Almadığımız olmadı. Yönetim olarak bunun üzerinde daha ne yapabiliriz? Fenerbahçe yönetimi olarak günde 15 iftira ile yaşıyoruz sosyal medyada.

Teknik direktörümüzün her istediğini getirdikten sonra, bizim ne yapmamız gerekiyordu? Sorumluluk bizde, bunu da kabul ediyorum. Biraz da insanların elini vicdanına koyması lazım. Neyi yapacaktık da yapmadık diye sorarlar adama."

• Acun Ilıcalı: "Ben futbolda yapı olduğunu düşünüyorum.

Futbol, Türkiye'de masum oynanmıyor."

💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU]
  • gerekirse morinhoyu yiyelim kalmak için moduna girmişler

• 💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU]

• Acun Ilıcalı: "3 yıl için seçilmiş bir yönetimin ilk senesindeki başarısızlık sonrası imzayla gönderilmesi bundan sonrası için bu kapıyı açmıyor mu? Bence doğru değil."

Acun bu kulübün 11 senedir, mevcut yönetimin 7 senedir şampiyon olamadığının farkında mı? İlk senede yönetim gönderilmeye çalışılıyor gibi konuşmak nedir?

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Ya baba niye suçlu arayalım ki
    Derdim biraz şu; erenin tarzı bu, seversin sevmezsin ama fenerin aleyhine birşey istemeyeceğini düşünürüm ben fenerli olduğu için. Erenin üslubunu fırsat bulan vişneler geliyor ve burası tartışılmaz oluyor. Kimse cevap vermesin, bloklasın ve adam akıllı biraz fener konuşalım. Maç konuşalım, taktik konuşalım vs.

Herkes rahatça yazsın, seçimi tartışalım.

Bu fırsatı verenler de bizleriz. Son 1 yıldır yarı aktif takip ediyorum burayı ve arada yazmak istiyorum ama yazamıyorum inan ki şu sürekli aşağılama içeren cümleler ile karşılaşmamak için.

O sebeple hepimiz biraz bi dilimizi düzeltelim

• Samsunu yenseydin,ölmüs bjki yenseydin,kayseriyi yenseydin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eren formunda yine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hakemler burada galiba grevdeydi💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU] 

• sennalonso1981 kullanıcısına yanıt
    Kolaydı madem ölmüş bjk yi sen niye yenemedin reis?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.