Şimdi Ara

Amazon almanyadan 30 euro üstü alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaşa amazon almanyadan hediye almayı düşünüyorum, kargo dahil 36 euro ya geliyor. Amazon gümrük vergisi fiyata dahil ediyor diyenler gördüm. Doğru mudur yoksa ürün gümrüğe takılır, ekstra gümrük vergisi ödemem zorunda mı kalırım. Yakın zamanda amazondan alış veriş yapmış biri varsa yardım olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sorunun cevabını ben de arıyorum.

• ürün alacağım kargo maliyeti ve amazon nun kestiği ücretler ile 50 euroyu buluyor gümrükte sıkıntı çıkar diye alamıyorum, amazon bizim yerimize 30 euro üstü siparişlerin ücretini de kesiyor mu o kesintilere bunlarda dahil mi bilemedim bende, bilen birisi yardımcı olursa makbule geçer.

• www.amazon.com
    Versace VE1287 59mm Non-Polarized Glasses for Men - Gold Pilot Metal Frame with Gold Temples, Lightweight & Comfortable Eyeglasses for Prolonged use, eShades Eyewear Kit Included
    https://www.amazon.com/dp/B0C27DP5JN?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HQZNFVGXJ9MYKF2MYXXZ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HQZNFVGXJ9MYKF2MYXXZ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HQZNFVGXJ9MYKF2MYXXZ

Bende bu gözlüğü almak istemekle birlikte sorunun cevabını arıyorum alan oldu mu hiç ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon 150&#39;ye 60 İndirimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.