|
Avrupa'nın batarya rüyası kabusa dönüştü: Northvolt iflasını açıkladı

-
-
-
Zaten açıklamıştı,.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye gidip satın alsın o iflas eden şirketi
-
Aspilsan var zaten bizde. Ciddi isek yatırımı büyütürüz.
-
Türkleri kim 3. Sinifa koymus ? Bizi aydinlatirmisin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
isveç konsolosluğuna gidiyorsun! sana tarih bile verilmezken senin ülkeni işgal eden afrikalılar ve suriyeliler rahatlıkla randevu alabiliyor. yani sen onların bile arkasındasın liboş avrupalılara göre...
-
Yanlis yere odaklaniyorsun. Yahu ona bakarsan biz Türkler kendi ülkemizde bile 2. Sinifiz. Baksana suriyeden arabistandan gelenlerin sosyal haklarina ;) . Sen kendine kiymet vermezsen el nasil versin? Bu arada hersey para ile pasaport satmakla basladi. Buda sonuclari. Güzelim kiymetli ülkemin düstügü hale bakarmisin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
odak noktanı genişletmen gerekli. o zaman anlarsın aslında o surilerin afganların parasını kim veriyor. hepsinin parası AB den gidiyor. 3 milyar euro sadece projelendirme parası. bunun yanında sağlık giderlerini AB karşılıyor. hatta mülteci kız çocukları için aylık 12 euro , erkek çocukları için 10 euro olarak aylık eğitim gider parası bile Türkiye'ye gönderiliyor. aile parası olarak da 155 euro. kira parası ödeniyor mu bilmiyorum.
yani devletin o adamları hastanede senin önüne ab euroları için koyuyor. senin düşünmen gereken burada ne?
-
Bi kere vize başvurusunda bulun anlarsın. Burada biri anlatıyordu phD li evli komşuları İngiltere ye filan başvurmuş, epey uğraştırmışlar bir de vize vermemişler. Sonra yalandan ben baskı görüyorum diyen bir Kürt arkadaşını da direkt almışlar.
-
Arada olacak bunlarda normal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X