|
Bildirim
RockStar ne kaymağını yedi şu oyunun ya! PS3-PS4-PS5 ve PC. PS6 çıktığı zaman bir de ona GTA5 remastered çakarlar. |
![]() |
|
RockStar ne kaymağını yedi şu oyunun ya! PS3-PS4-PS5 ve PC. PS6 çıktığı zaman bir de ona GTA5 remastered çakarlar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() |
|
|
Keşke RockStar GTA'ya gösterdikleri ilginin birazını da Red Dead Redemption 2'yede gösterseydi.Mesala RDR2 online haritası genişletilebilir. |
Ve rdr bir deki gibi Zom bir modu getirilebilirdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğiniz gibi kıymetli hocam ikinci oyuna Zom bir modu çok yakışır ben birinci oyunu PlayStation üçte zombie modunu askere gidene kadar oynamıştım İkinci oyunun grafiklerine atmosferine zombi modu çok tatlı olurdu şöyle dört kişi bir takım olup hayatta kalmaya çalışmak falan çok güzel olur da şu dakikadan sonra zaten herhangi bir çalışma yapmazlar bu oyun üzerine hak ettiği saygıyı görmediğini düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Mart 2025; 15:50:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet hocam |
hocam bu gta online ingilizce ya görev yapıyorum bişeyler diyor anlamıyorum telefondan türkçesine bakıp öyle yapıyorum sıkıldım artık bunu türkçe yapmamızın bir yolu yordamı yokmu |