< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Vücudun; "Ulan yeter artık be.. Yıllardır şu zıkkımı içip organlarını tahrip ettin de ses çıkarmadıkça içmeye devam ettin. Yeter artık; bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Bundan sonra rakıyı içtikten sonra sana mışıl mışıl uyku muyku yok; işine gelirse"; mesajını veriyor. Bu mesajı artık tevbe etme vakti şeklinde de düşünebilirsin... Anlayana... |
|
Önceden bende bi 35 lik yeni 3 bira içerdim yoluma devam ederdim, ama son 3-4 yıldan beri ağzıma rakı vuramıyorum ağzımı kurutuyor midemi yakıyor şeklimi şemailimi değiştiriyor, bende artık viskiden başkasını içmiyorum viskide en ufak bir sıkıntı yok, |
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Haftada 2-3 kadeh içiyorum. Hangi rakı türünü tüketiyorsunuz? Ben normal anasonu fazla içtiğim zaman bulantı yaşıyorum o yüzden genellikle altın serisi içiyorum. Altın serisinde herhangi bir durum olmuyor ancak fazla kaçırınca anason tadı gece boğazıma geliyor kusuyorum. Rakıda sınır 2-3 kadeh fazlası bozuyor. :) |
|
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|