Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.378
Cevap
62
Favori
61.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Github dan shizuku +pixel ims apk kurup denersen çalışır yüksek ihtimalle, vowofi gösteriyor bunlar , otomatik ADB komut giriyorsun vs

https://shizuku.rikka.app/guide/setup/?night=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 17 Temmuz 2025; 5:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Nillkin en kaliteli kılıflardan birisi bu cihaz için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stone1005 kullanıcısına yanıt
    Havadan olsa gerek biraz kullandım gerçekten çok pratik kablo tak çıkar olayı gereksiz miş gibi geliyor

• CuteElephant C kullanıcısına yanıt

Cidden öyle ya telefona bakmam gerektiğinde bakıp yerine koyuyorum devam ediyor ama düşünüyorum pil ömrüne zarar verir mi diye, genelde Qİ desteği olmuyor bu kablosuzlarda benim aldığımda da yoktu. Bazen iş yerinde arkadaşların İphone telefonlarını şarj ediyorum benim pixelle pil paylaşımı yapıp şaşırıyorlar, nasıl olabilir böyle bi şey falan diyorlar GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU 

• Geri kaydırmanızı algılıyor mu telefonunuz Android 16 ile birlikte Ben de geri kaydırma stabil çalışmıyor

Bunu çok gördüm ama ben daha yaşamadım o konuyu. Beta kullanıyorum bu arada.

Arada oluyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stone1005 kullanıcısına yanıt

iphone kullananlarına yardımcı olmak lazım gariplerim böyle şeyleri bilmezler ağaları onlara ne verirse onla yetiniyorlar GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU 

• Biohazard kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı mı aldınız

Evet bendede var böyle adını koyamadığim sıkıntı.

• Benim cihaz kafayı yedi beta daki gibi hala bildirimler geç geliyor. Sonra üst paneldeki kutucukları değiştirme kalemi gözükmüyor şuan cihaz betadan orj dönerken saçmaladı sanırım.

• Tekrar format attım malesef

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bugün sabah yaptım güncellemeyi telefon aşırı ısınıyor şuan. Biraz kilitledim kullanmayı bıraktım. Bir oyun oynayalım dedim cayır cayır oldu. Kapatıp soğumaya bıraktım telefonu

• Ben arka planda çalışan gereksiz uygulamaları ve bildirimleri kapattım. Temiz kurulum yaptım, herhangi bir ısınma vs kalmadı. Isınma takılma gibi sorunları olanlara öneririm.

• Telefonda bende de bi ısınma sorunu var rutin kullanımda hava sıcaklıklarına bağlıyorum biraz

• Meconline34 M kullanıcısına yanıt

Oyunlarda ortak performans verir. Pixeller oyunlar için ideal değildir.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Tabii normalde de ısınıyordu ama bu update sonrası yandı ya telefon. Eve gidince bir sıfırlayıp baştan kurucam

• Meconline34 M kullanıcısına yanıt

Geçicidir o zaman.

• Otomatik güncellemeleri kapatmama rağmen uyarı ve hatta bazen yüklemeye çalışıyor, güncelleme yaparken hatta yarıda kestim, Android 16 sürümde kalmak ve güncellemede yapmak istemiyorum çözüm nedir? bunu komple nasıl kapatabilirim arkadaşlar.

Cihaz Pixel 9 Pro

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 18 Temmuz 2025; 22:36:44 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.