Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ecan92 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
40
Favori
53.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar

elegance ve r-line da standartmış sadece hocam ön cam olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Isıtmalı derken ön camda rezistans mı var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

evet hocam ama bizim izmirde ön cam buz tutmadığı için ben bi faydasını görmedim 😂😂

• thelordof kullanıcısına yanıt

Bu arada ben onu ısı yalıtımlı okuyup durdum hep 😂😂😂

Valla Bende öyle okudum 😃 Ama bence ısı yalıtımı da var. Çünkü sportage aracımı satıp aldım. Sportage güneşin altında bekleyince dreksiyona dokunamazdım sıcaktan . Uzun yolda da önden gelen güneş yakardı. Şuan hiç öyle bir sorun yaşamıyorum. Tamamen kesiyor diyemem ama bence ısıyı bir miktar kesiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

attığınız broşür tahminen 2025 için. eğer kontrol edin elegance ve r-line da 15" navigasyon pro max ve head up standart diyor ise 2025dir. 2024 lerde opsiyon ısı yalıtımı

ben kontrol ettim broşür 2025 modeller için. ne yazık ki doğuşun bizlere kazığı oldu. 2025 lerde 15" navigasyon aktif ve head up standart aynı zaman ısı yalıtımlı cam'da standart olmuş

saygılar

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 19 Ağustos 2025; 11:25:20 >

• Bu arada 1-2 sorum olsa arkadaşlar..
    Yeni e-broşürlerde ısıtmalı ve kendiliğinden kararan yan aynalar impression harici standart diyor. Bende sağ aynada kararma yok, sizlerde durum nedir?
    İkincisi de yan aynalar için hafıza özelliği var, ben koltuk 1 hafızasına ayar yapıyorum kendime göre, bir müddet sonra oğlum binip kendi 2 hafızasına alıp kullanıyor, sonrasında ben binip de 1 e bastığımda ayarladığım yere gelmiyor ayna, illa ki 1 e basılı tutuyorum bir kaç saniye ayna o zaman benim ayarladığım yere geliyor, ama geri vitese aldığımda ayna geri vites hafızasına geldiğinde tekrar 1 hafızasına gelmek yerine yine oğlanın 2 hafızasına gidiyor.. böyle bir problem yaşayanınız var mı çoklu kullanıcı deneyiminde..

• burcink kullanıcısına yanıt

Hocam sorma ben de 10 mart 2024 te daha araç teşhire çıkmadan koştur koştur aldım arabayı.. r-line model gelen gemide yok dediler 1 aya gelir dediler, 30 martta da seçim var seçim sonrası euro 42 leri bulacak diye beklenti vardı. 2630 peşin para verip aldım arabayı. Sonra ne euro 42 leri gördü ne de araç lansman fiyatlarına göre artış gösterdi. Ha ama yine memnunum şu ufak tefek yazılımsal sıkıntılar olmasa daha da mutlu edecek araç. Ama bakıyorum bizdeki bir çok özellik başka lüks marka araçların en tepe modellerinde bile opsiyonel ya da yok.

günümüz Türkiyesinde erken alan değil bekleyip alan karlı oluyor her şeyde..

• burcink kullanıcısına yanıt
    Normalde özelliklerden kırpar Doğuş .

Passatta zıt hareket etmiş.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.