Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
748
Cevap
39
Favori
50.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş

Alternatör arıza bu değil aslında. açıkcası aracın kullandığı platform değişti. Eski kasa B8-B8.5 kasalar MQB platformu kullanırken yeni araçlarımız MQB-EVO platformu kullanıyor (SFD2) o sebepten bir çok donanım/modül tester gibi ilk defa kullanıyor. bundan ötürü de sürekli yazılım hatası alıyoruz. zamanla oturacaktır düzelecektir.

saygılarımla

• bu arada garanti uzatımı alan veya fiyat alan oldu mu hiç? ben düşünüyorum da webteki fiyat tablosu biraz uçuk gibi geldi.

• laurent_blanc kullanıcısına yanıt

ben alırken sormuştum aynı fiyatları vermişlerdi

• burcink kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , zatenen sorunsuz araçlar makyajlı kasalar oluyor , çıktığında almak risk barındıyor
    Bu araçların da muhtemelen makyajlı kasaların da bu sorunlar giderilmiş olacaktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Mesajı geç görebildim hocam, Ankara’ya dönünce servise sorup öğreneceğiz artık. Servis sonrası yazarım sıkıntının kaynağını, siz de bildiğim kadarıyla aynı motora sahip superb vardı, hiç yaşadınız mı aynı problemi?

• Westside202 W kullanıcısına yanıt

Araç 17 bin km ye geldi henüz yaşamadım

Model yılı 2025 trafiğe çıkış mayıs

Siz model yılı ve bekleme süresi araç satış için uzun süre bekledi yazdınız diye yazdım bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum

Geçen hafta 15 bin bakımına girdim güncelleme de yokmuş

Şunu yaşadım 1-2 kez asistanlar devre dışı fakat kısa sürede geri geldi

Bu sürüş asistanlarının devre dışı kalması insignia da başıma gelmişti yine kısa süreli bir kaç kez genelde soğuk havalar da olmuştu

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, araç envantere girdikten sonra uzun süre satışı beklemiş, ben aynı durumu farklı markalarda yaşayan tanıdıklarımdan anladığım kadarıyla aküden kaynaklandığını düşünüyorum ama dediğim gibi servis en sağlıklı teşhiste bulunacaktır. Daha önce passatın iki farklı model aracını uzun süre kullandım, aracı çok beğenerek kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.