Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
40
Favori
49.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayır yan camlarda ses izolasyonu yok, Elegance'larda ek özellik olarak gelebiliyor diye biliyor. Sadece ön cam ısı ve ses yalıtımlı. Aracın rüzgar sesi yalıtımı çok başarılı. Sadece yol sesinde eski aracımdan bir miktar zayıf. O da özellikle lastik godiklerinin içerisindeki yalıtım malzemesinin daha ince olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. İyi yolda bu farkı anlamak mümkün değil bu arada.

Rüzgar yalıtımına gelecek olursak o konuda 160 larda bile hiçbir ses yok araçta. Hatta araç hızlandıkça daha stabil hissettiriyor enteresan bir şekilde.

• onzy O kullanıcısına yanıt
    55 yanağın taban ölçüsü ne ?
    Taban aynıysa ok ama farklıysa karışıyor
    Yanak ölçüsü tabanın yüzdesel ifadesi olduğundan tek başına anlamı yok , genel de karıştırılıyor halbuki 55 tabanın %55’i demek , sadece yanak ölçüsünü yazmışsınız diye söylüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @idleeee dünden beri mesaja cevap yazamadım. Sistemsel hata olduğunu düşünüyorum.
    Passata gelirsek dediklerine Aynen katılıyorum. gerçekten çok konforlu. İlginç bir sekilde Üst segment hissiyatı var.

Tek eksiği stabilize yolda lastik sesi alıyor. Oda 19 inç lastiktendir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @werneke mesaja cevap yazamıyorum

Tiguan 235 55 18 lastik ölçülerine sahipti. 55 yanak olmasına rağmen sert bir araçtı.

Passat Rline 235 40 19 lastik ölçülerine sahip. Konfor olarak Gerçekten arada inanılmaz fark var. Ben en kötü tiguan kadar olur daha sert olmaz diyordum. Bu anlamda beni mutlu etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far ayarından hiç memnuniyetsiz sorunu yaşayan oldu muydu?

• thelordof kullanıcısına yanıt

Yükseklik ayarımı ? Matrix farın çalışma sistemi mi ?

Superb de matrix far var ve gece çalışmasından memnun değilim açıkçası çok beğenmedim

Passat la bire bir aynımı bilmiyorum ama kaputu kaldırınca sanırım polonya üretimi valeo yazıyordu far kasasında

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Garın yükseklik ayarı vs.

Sıkıntı yokta bazen bazı araçlarda fabrikasyon bozuk gelebiliyor.

Matrix için de belki kalibrasyon yada güncelleme varsa onla düzelir sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu hafta 15 bin bakıma girdim , sordum güncelleme yoktu

yükseklik ayarı ile alakalı sıkıntı hissetmedim , benim dikkatimi çeken işte gece çalışma prensibi , biraz saçma çalışıyor

Başka kişilerde aynı sorun va rmı acaba?

Duymadım da bu bir sorun olmayabilir bu arada veya bu şekildedir , tespit edilir şikayet alınır güncelleme gelir gelmez bilemem

ama bir önceki aracım insignia da matrix çok daha iyi çalışıyordu , bunda gereksiz hareket çok fazla ve uzun mesafe önün de açılmasına rağmen gayet rahat aydınlatabileceği yerde gereksiz hareketler yapıyor

Aydınlatma iyi ama bunu bir önceki aracıyla kıyaslamalı kullanıcı , atıyorum standart aydınlatmalı bir araçtan geçmişsindir iyiymiş dersin

Evet standart araçtan geçenler için büyük fark.

Bende Tiguan olduğu için bir şikayetim yok.

• impression ve business arabalar için sanıyorum servislerde henüz elektrikli bagaj uygulaması yapılmıyor.

ben 40.000 TL'ye Çin'den orjinal parça getirilmesi ve 350 EURO karşılığında da SFD2 kilit kaldırılması için fiyat aldım.

aynı şekilde kufatec adında bir alman firması da 1600 euro + 350 Euro sfd2 desteği karşılığında işi yapıyor.

• emre134567 E kullanıcısına yanıt

dq200 kuru kavrama dsg ile pek bir şey çekmenizi tavsiye etmem:)

• caglarzk C kullanıcısına yanıt
    🤣🤣

• burcink kullanıcısına yanıt
    Size zahmet olmazsa tekrardan paylaşabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.