FC 24'daki kayıtlı profilimizi bu oyuna aktarabiliyor muyuz? Öyle bir kolaylık var mı acaba? |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (16. sayfa)

-
-
@zaferengur hocamın vermiş olduğu funpay linkindeki satıcıdan şimdi sipariş geçtim umarım bir an önce hesaba alır :D
-
-
Hocam ödeme geçmişinde "EA Play Pro (Annual)" yazan yerde para birimi olarak ARS'mi yazıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 17 Eylül 2024; 12:48:14 > -
gençler fc 25 ultimate team de rivals wl herşey sil baştan yapılmış baya karışmış ortalık. wl finallere katılmak için 5 play off maçının 3 ünü kazanmanız gerekiyor. wl finalleri 15 maça düşmüş. iyi oynamıyorsan bizi ilgilendirmez demişler.
seasons yeni rush modunu oynarsan ödül puan vs verecek ut de kullanacaksınız diyor vs vs
www.ea.com
EA SPORTS FC™ 25 | Football Ultimate Team Launch Updatehttps://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-25/news/pitch-notes-fc-25-football-ultimate-team-launch-update
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet 10.499ARS yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam 10.499ARS alıyor. Ne güzel ne kadar ucuz. Ama bizim para değersiz olunca. 1000 küsürlere tamam der olduk
-
İptal etmediyseniz açıktır hocam. Ben iptal etmiştim süresi bitmeden tekrar yenilemeyi açtım sonra mail geldi.
-
Konunun adının; ''EA FC 25 Nasıl Ucuza Alınır?'' olarak değiştirilmesini öneriyorum.
-
Konunun amacı her alanda birbirimize yardımcı olmak. Kaldı ki ülkenin ekonomik durumunu biliyoruz. Oyun fiyatları malum. Oyunda zaten çıkmadı. Ne konuşacağız. İroni mi yaptınız anlamadım.
Ultimate paket alanlara Cuma kaçta açılacak oyun bilen var mı?
-
Oyun Cuma günü sabah saat 7 de oynanabilecek arkadaşlar
-
teşekkürler hocam.
-
Rams parkı merak ediyorum. :)
-
Yok iptal etmedim kart tanımlı bir şekilde bugün son gün bakalım yarın çekecek mi .
-
@seco1212 hocam ne oldu yenilendi mi 999 tl'den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisbayrak -- 18 Eylül 2024; 13:52:10 > -
Geçen sene fc 24 için 999 TL den play pro almıştım, pek oynayamadım ama oyunu çok beğendiğim söylenemez.
Fc 25 ile alakalı izlediğim videolardan fazla bir değişiklik olmayacağını düşündüğüm için bu sene oyunu almayacaktım ancak play pro 999 TL ye yenilenecek mail i geldi. Fiyat uygun olduğu için devam edeceğim. Bugün itibariyle 999 TL kartımdan çekilmiş umarım fc 24 ten güzel bir oyun olur. Fc 24 te oyuncuların buz üstünde kayıyormuş gibi koşmalarına sinir oluyordum.
Arkadaşlar
İ5 işlemci , 4070 kart var.
4k 60 fps oynayabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin yöntemle aldım sohbet kısmı cıktı oraya da mail şifreyi yazdım bekliyorum
-
Bende yeni aldım sohbet kısmına email şifre yazdım bekliyorum karşı taraf bir şey yazmadı daha beklemek mi gerekiyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X