|
Arkadaşlar merhaba, bugün Togg servisindeydim. İstanbul Atatürk Havalimanı'na ta anadolu yakasından gittim. 1 sene önce gerek millli duygular gerekse teknolojiye olan ilgim sebebiyle tercih ettiğim aracımı o zamandan beridir kullanıyorum, çok sayıda problem yaşadım fakat ilk defa başlık açıyorum. çünkü bu gerçekten aklın sınırlarını zorlayan saçma bir şey, insanın parasıyla rezil olması, müşteriye zerre değer vermeyen bir markanın yaklaşımı. Daha önce yazılım hatası yaşadım defalarca, servis ekranı çizdi arabanın ekranı değişti, 1 parça için 3 kere gittim geldim düzgün iş yapamadılar felan. Neyse dedim! Bu sefer: Haklı olduğumuz bir kaza sebebiyle yanızca bir tampon değişikliği işlemi yapılması gerekiyor. Verilen süre 2 ay! O da en az. Yani aracınızı en iş bilmez ustanın 1 haftada yapacağı bir tampon değişikliği için bırakacaksınız, 2 ay sonra şanslı iseniz alacaksınız. O da tam yaptılarsa! Servis kalitesi ile ilgili de şikayetler gırla, ben de daha önce 1 el kadar parça için 3 kere gittim! Oradayken gördüm ki millet bu 2 aylık teslimiyete araçlarını bırakmak için de 15-20 gün bekliyor randevu bulabilmek için, ben yine şanslıymışım da 1 haftada oradaydım! İstanbul içindir ya, Bursa ya da Ankara daha iyidir diye düşünürken birkaç kişiyle görüştüm, Bursa'ya 1 ay önce bırakılan araç daha tamire başlamamış, Ankara'ya gönderilip tamir ediliyormuş, daha yollanmamış. Elemanların dediğine göre 90 araç var sırada, 1 tane usta varmış bu işlere bakan. Varın siz düşünün kaliteyi ve işin işleyiş hızını! çalışanların yalancısıyım. Binlerce çalışanlı Togg'a bak sen! Yalnız çalışanlara hiçbir lafım yok. 20 milyon nüfuslu şehre 1 tane eleman işe alan Togg'dur tamamen suçlu olan. Hem bizim hibi kullanıcılar, hem de çalışanlar kafayı yemiş durumda. Benim için Togg ne midir? Milyar dolarlık yatırım, devlet teşvikleri, binlerce araç satışı, 20 milyonluk İstabul için 1 servis kabul elemanı, 1 usta, kümesten bozma kulübede araç kabulü, minimum 2 ay teslim süresi! Uzun lafın kısası, Allah düşürmesin! |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt