Henüz bir şey halletmedim 😁 sadece butona tıkladım bekliyorum. Edit: Destek kaydı açılmış. Konu paket değişikliği. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 8 Ekim 2024; 13:9:28 > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (35. sayfa)

-
-
bugun öğlen internet yarım saat gitti .ip adresim tamamen değişmiş .dizi siteleri açılıyor .:))))
-
Benim internetim düzeldi şuan 50ms 10 ms düştü ttnet e göre . şuanki haliyle türktelekomdan WOW dan 7 8 ms düşük Coh2 de 20 ms.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 8 Ekim 2024; 20:50:27 > -
-
2 gündür sıkmaya başladılar ama , nedir bu internetin hali ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam 7 gundur internetin baglanmasini bekliyorum. Abonelik tamam aktivasyon ucreti tamam modem ppoe sifresi falan verdiler ama dsl baglanmiyor bir turlu halen gelip halletcekler. Arıyorum tek dedikleri 1 ile 7 is gunu icinde gelinicek demeleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Netgsm ben evraklar ile başvuru yapsam çıktı alıp doldursam mail adresinize göndersem süreci hızlandırabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren28tr -- 10 Ekim 2024; 20:11:12 > -
Müşteri hizmetleri ile konuşunca sadece e-devlet sözleşme olayını mı yapıyoruz? Herhangi bir yere kimlik bilgilerimi falan girmeme gerek yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hat sahibi babam kendisi şehir dışında o yüzden onun internet bankacılığı ile giriş yapamıyorum aile bireylerinden herhangi birinin internet bankacılığı ile e-devlete giriş yapsam oluyor mu?
-
anladım dediğiniz şey maalesef mümkün değil hat sahibi şehir dışında ve bu işlerden anlamıyor kendisinin internet bankacılığına giriş yapacağım ama saçma sapan doğrulama yöntemi yapmışlar o yüzden giriş yapamıyorum evraklar ile başvuru yapacağım sanırım peki evrakları çıktı alıp doldurup netgsm'in mail adresine göndersem oluyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X