Arkadaşlar 2 yıllık yani önlisans yapay zeka programcılığı bölümü Türkiye'de üniversitelerde var mı? |
Yapay Zeka Programcılığı bölümü var mı?

-
-
O kadar düştük mu ya? Ben yapay zeka alanında çalışayım diye doktora yapacağım sen önlisans ile yapay zeka mühendisi olacağını mı sanıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olursa çok yanlış bir şey olur muhtemelen. Forumdaki siber güvenlik alanında çalışan ağabeyler önlisans siber güvenlik analistligi ve operatörlüğü için iyi şeyler söylememişlerdi mesela.
Kardeşim sen neden yazdıklarımı farklı bir yöne çekmeye çalışıyosun.Nasıl 2 yıllık bilgisayar programcılığından DGS ile Bilgisayar/Yazılım Mühendisliğine geçiş yapılıyor.2 yıllık Yapay Zeka Programcılığı varsa DGS ile Yapay Zeka Mühendisliğine geçiş yapabilirim diye düşündüm.Yapay Zeka Mühendisliği var çünkü.(Belki yüksek puan alamam YKS'den 1 yıl boşa gitmesin diye düşünüyorum.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 28 Şubat 2024; 20:55:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: turkuaz999Kardeşim sen neden yazdıklarımı farklı bir yöne çekmeye çalışıyosun.Nasıl 2 yıllık bilgisayar programcılığından DGS ile Bilgisayar/Yazılım Mühendisliğine geçiş yapılıyor.2 yıllık Yapay Zeka Programcılığı varsa DGS ile Yapay Zeka Mühendisliğine geçiş yapabilirim diye düşündüm.Yapay Zeka Mühendisliği var çünkü.(Belki yüksek puan alamam YKS'den 1 yıl boşa gitmesin diye düşünüyorum.)
Yani böyle bir bölümden nasıl bir beklentiniz var. Yapay zeka mı programlayacaksınız. Prompt engineer mi olacaksınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarıda yazdığım gibi yksyi kazanamazsam dgs ile yapay zeka mühendisliğine geçiş yapabilirim.Hem yapay zeka hemde prompt çalışmak istiyorum.
-
Öyle bir önlisans bölümü yok , ileride açılma ihtimali de düşük .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X