Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (84. sayfa)

-
-
Amazon mail atmış samsun G6 OLED normalde 28-29 haziran da teslimat diyordu… şimdi gecikme olacak kargolama aşamasında size bilgi vereceğiz diyor….
Teslim tarihi 28-29 haziran olupta kargolaması yapılan varmı arkadaşlar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen çok büyük 45 maxiumum alınması gereken bence oda en son çare.
-
Bana mail gelmedi benimde 29 haziran teslim normalde gecikecek demekki bekleyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçiren geçiriyor şans işi diyorum zaten. geçemezsen başına gelecekleri de kabul ediyorsan bir monitör için sıkıntı yok :)
Aynen gecirmesem bana gececik gibi duruyor adam getirim dedi Dell Antalya'ya gel kargo ile yolayamam kutusuz gelir dedi kargo kırılır uğraşmam dedi 😂 kim gidicek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazır beklerken G8 çıksa bari 😀
"Varış zamanı: Bugün 20" diyor ama sms filan gelmedi
Kesin g60sd teslimden sonra koyarlar adamlar çok uyanık.
Şimdi bende abime sordum abim mesaj atmış amazon.com.tr kargo neden yola çıkmadı diye bendede hareket yok yani yoğunluk var galiba.
benimki kargoya verilmiş varış zamanı 3 temmuz görünüyor ancak daha erken gelecektir.
-
-
Teslim tarihi 28.29 Haziran olarak mı gözüküyordu ?
-
Evet. Kulaklık 26sında geldi.
-
Ben de de durum aynı gecikmeli henüz gönderilmedi yazıyor
kargo geçikir isteğimiz ürün gelmez fiyatlar hep uçuktur paran yoksa rezilsin varsa da rezilsin hiç memnun değilim bu ülkeden ömrümüzü yediler.
-
Hocam selamlar,
ben 27 inc'den geçiş yaptım, inanın alışma süreci ortalama 3-4 saat sürdü. Çok memnunum, tavsiye ediyorum.
Mesafem ortalama 4 karış
-
PG32ucdm kullanıcıları için yeni firmware güncellemesi yayınlandı.
We would like to inform you about the latest firmware update for PG32UCDM.
This update includes new features and several bug fixes to improve performance and functionality.
New Features:
1. Dolby Vision:
- Dolby Vision Mode Setting: Added three modes for Dolby Vision: Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, and Dolby Vision Gaming.
- HDR Format Setting: Added the ability to switch HDR formats between Dolby Vision and HDR 10.
2. Dynamic Brightness Boost: This feature increases brightness in console HDR mode, achieving similar brightness performance to HDR400 True Black mode.
Bug Fixes:
- Aura Sync: Resolved an issue where ArmouryCrate could not control AuraSync function.
@rog
ROG Swift OLED PG32UCDM | Gaming monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Globalhttps://rog.asus.com/monitors/27-to-31-5-inches/rog-swift-oled-pg32ucdm/helpdesk_bios/
-
sonunda geldi demek Dolby vision. güncelleyelim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X