Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.750
Cevap
76
Favori
141.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Direnç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 13T için Global (MI) HyperOS, Mi Pilot olarak dağıtıma başlandı:

https://ks3orig.bigota.d.miui.com/OS1.0.1.0.UMFMIXM/miui_ARISTOTLEGlobal_OS1.0.1.0.UMFMIXM_ad04bfe71b_14.0.zip

Bugün yarın 13T Pro için de yayınlanır. Yakında XiaomiEU sürümü de gelir. Ben en az 2 güncelleme alana kadar daha EU sürümünü güncellemem diye düşünüyorum.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an hyperos eu rom mu kullanıyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • basarbulut kullanıcısına yanıt

MIUI 14 EU kullanıyorum hocam. HyperOS'un düzgün ve optimize olması için birkaç güncelleme daha gelmesi lazım.

Aynen düşünüyorum hocam. Eu romda Mi nin kendi telefon ve mesaj APK su yok değil mi? Google ın APK sı var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 5 Ocak 2024; 9:49:3 >

Xiaomi'nin uygulamaları var hocam. Sizin aklınıza gelen EEA Avrupa romu olmasın? Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]  XiaomiEU rom benim bahsettiğim; Global MI romu tabanında yapılan custom rom.

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 5 Ocak 2024; 9:58:5 >

13t pro için nereden indirebilirim hocam? Custom olmasının başka avantajları da var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 5 Ocak 2024; 10:25:40 >

Patreon üzerinden XiaomiEU ekibine aylık ödeme yapmanız lazım (12 dolar). Sonra size sürümler geldikçe güncelleme linkini veriyorlar. Ben başka birine ücret ödeyip kendi cihazımın sürümünü aldım. Öyle de yapabilirsiniz.

Aylık 12 dolar az para değilmiş hocam en azından biz Türkler için.Ne gibi avantajı var stock romlara göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 5 Ocak 2024; 11:37:56 >
  • Çin romundaki bazı özellikler var hocam. Misal Çin romundaki şu meşhur widgetlar var, ayarlarda ek özellikler var. Bir de tamamen reklam ve gereksiz servislerden arındırılmış. Ben cihazımı KernelSU ile rootladığım için EU'yu kullanıyorum. Stok romda benim kullandığım yöntemle root atınca NFC çalışmıyor. Bir de Play Store sertifikası da XiaomiEU'da geçiyor. Banka ve bazı güvenlik isteyen uygulamaları rahat kullanıyorum.

• Evet Leicasiz sürümden güncelleme yapıyorum. İşlemci dimenstiy 8200 Ultra farkı var. Çok fark var mı bilen yazarsa sevinirim.
    İkinci sorum ise YouTube videolarını tam ekranda tam ekran izleyemiyorum. Çentik dahil nasıl ayarlayabilirim?

• Merhaba arkadaşlar 13t ye bir kılıf almak istiyorum fakat kılıfta 13t Pro yazıyor, iki cihaz arasında ekran, arka kapak, kamera konusunda bir fark yok diye biliyorum ben ama uyumsuzluk gibi bir şeyle karşılaşır mıyım?

• patrice lumumba P kullanıcısına yanıt
    Hayır kasalar birebir aynı ölçüde bir sıkıntı olmaz

• Xiaomi 13T HyperOS XiaomiEU rom:
    https://drive.google.com/file/d/13JC23cGYHotcNr_fX9CfHDdWYApXG2SC/view?usp=drivesdk

Xiaomi 13T Pro MIUI 14 XiaomiEU rom:
    google docs
    xiaomi.eu_multi_COROTG_V14.0.12.0.TMLMIXM_v14-13.zip
    https://drive.google.com/file/d/1x8Paxws8nXsTnzOxWBHj28CngYMfmo-j/view?usp=drivesdk

Normalde ücretlidir. (12$)

• Xixomi 13t pro global sürümde bekliyoruz bakalım ne zaman gelir HyperOs..

• İmei muhabbeti düzeldi mi , kaçak alsak güncelleme vs gibi imei problemleri yaşar mıyız arkadaşlar?

• Arkadaşlar herkese selam seçtiğim duvar kağıtları ayarladıktan sonra karanlık görünüyor sizde de böyle bir durum var mı?

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Ekran - daha fazla karanlik mod secenegi - duvar kagidini karanlik moda ayarla aciksa onu kapatinca duzelir

• pukiman kullanıcısına yanıt

IMEI muhabbeti bozuk muydu ki? Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]  Direnç ile kayıt oluyor. Güncelleme ve sıfırlamada sorun olmuyormuş (denemedim).

• technoB T kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.