![]() |
_____________________________ |
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Geert Wilders (@geertwilderspvv) on X https://x.com/geertwilderspvv/status/1950098144928096441Kötülükle asla uzlaşmayın. Hamas'ı tamamen yok edin ve AB'nin kullanışlı aptallarını görmezden gelin. Gazze'deki kıtlık ve cehennemden Hamas sorumludur, başka kimse değil. Barış istiyorlarsa teslim olup rehineleri serbest bırakmalılar. Hamas yetkilisi: "Biz yerli değiliz. Arap'ız. Bize nereden olduğumuzu söylemeyi bırakın. Hepimiz başka yabancı ülkelerdeniz." Bunu ben değil, onlar söyledi. A dios Le pido 👽 (@Yaronara) on X https://x.com/Yaronara/status/1950652119129694519Suriye'de İsrail hava saldırıları sonucu 107. Tugay'a ait füze depolarında patlama meydana geldiği bildirildi. Knesset Sözcüsü Amir Ohana, İsviçre'deki dünya parlamentosu başkanları konferansında konuştu ve "Bir Filistin devleti istiyorsanız, onu Londra ve Paris'te kurun" dedi. Ohana'nın konuşmasının başında Yemen, Filistin Yönetimi ve İran'dan gelen heyetler salondan ayrıldı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 31 Temmuz 2025; 14:36:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 1 Ağustos 2025; 2:7:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İsraili desteklemiyorum ama kusura bakma hamas ilk saldırıyı başlatarak kendi kendine kaşındı ve cezasını da çekiyor ayriyeten filistinliler hiç umurumda bile değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Terör örgütünden farksız israil devleti için hamas sadece bahane. Yiyecek almaya çalışan insanları vurmak alçaklıktır! Yardım kovoylarını vurmak, kendi halinde oynayan çocukları vurmak tetör örgütüne yakışan hareketlerdir. Neyin haması maması maması? Sanmayın israil sen güçsüz duruma düşünce seni de rahat bırakacak! Abisiyle kapına dayanacak bu korkaklar sürüsü. Ayrıca madem umurunda seni bağlayan bişey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamas da terör örgütü ama sen hamas terör örgütünü savunuyorsun Filistin de zaten bir sürü terör örgütünü barındıran bir sürü terör örgütüde zaten Filistin den çıkma zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Birisi bana yahudi demiş ben yahudi falan değilim. |
|
Farzedelim hepsi doğru! Bu vahşeti aklar mı? Yıllardır aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Hayır elin yabancısı hatta yahudisi bile isral denen örgütün ne mal olduğunu biliyor siz aynı masallara devam ediyorsunuz. israil kandır vahşetir soykırımdır! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|