Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
29
Favori
39.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O fiyat nerede bulamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrekesk1n kullanıcısına yanıt

ilk baktığımda görünen o civardaydı. normalden 1500-2500 tl pahalı koymuşlar.

• emrekesk1n kullanıcısına yanıt

Sarı sitede 5.750 TL'ye buldum, getirdikleri bitmiş,3-4 adet daha gelecekmiş 2-3 gün sonra teslim edebilirmiş.

• @Nier Hocam sağolsun sayesinde bende alabildim kontrolcüyü fakat tanıtırken güncelleme istemedi işgillendim, alan arkadaşlar sizde de öyle mi?
    The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 21 Nisan 2025; 17:19:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oww yeaa diyorum..☺️

• Yok mu şu kontrolcünün stok bilgisini paylaşacak biri. Ps Türkiye açıklama yaptı satışta diye az önce.

• Naughty Dog kullanıcısına yanıt

O yee

• nier kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nereden aldınız hocam ?

• MücahitÖrde YR8O5 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, iki tane aldım birisi gaming gen diğeri itopya. Birini sattım diğerini de kendime aldım.

• Anladım. Mağazaları bi gezeyim bugün o zaman belki bulurum.

• Az önce amazondan aldım bende dualsensi almak isteyen bakabilir.

• Oyunda inanılmaz bir saçmalık daha var. Aklımı kaybetmek üzereyim.

Abby sen daha yeni tanıştığın Levi için nasıl bu kadar fedakarlık yapıp ortalığı birbirine katıyorsun? Ne ara bu kadar bağlandın, sevdin ? Levi kendini tehlikeye attı diye onlarca kişiyi öldürüyorsun. Onların aileleri çocukları yok mu? Hatta kendi ekibindeki insanları da öldürüyor. Neden ya neden ? Saçmalıklar silsilesi.

Bu oyunun hikayesini kim yazdıysa bence bir daha oyun yapmasın. Bu işleri bıraksın. Belli ki yeteneği yok. Oyunun senaryosu dökülüyor. Satış rakamları zaten az.

Druckman'la tanışmak isterim. Nasıl bu kadar başarısız olduğunu anlamak isterim :):)

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Hocam siz bunlara takılıyorsanız zor film seçersiniz, oynayın geçin. Üzmeyin kendinizi.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Hocam öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki Abby ile Lev sokakta tanıştılar gibi yansıtıyorsunuz The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU Lev ile Yara, Abby ölmek üzereyken boynundaki ipi kesip hayatını kurtardıkları için Abby onlara hayat borcu olduğunu düşünerek onları koruyor. Tanışmaları bu şekilde oluyor. Abby bu iki kardeşi hayatı pahasına koruyor çünkü hayatını kurtardılar. Bu kadar basit aslında The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

Ben hikayesini çok beğendim oyunu kaç kere bitirdiğimi bilmiyorum efsane ötesi bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 1 Mayıs 2025; 17:25:7 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Tam ben yazacaktım hocam.

Alıntı

metni:
    Yara ve Lev malum sahnede hayatını kurtarmıştı Abby, Lev için yeri başka olarak kaldı. Şuan yaşıyorsa onun sayesinde. :) Bir de Lev'in yaşadıkları da azımsanmayacak şeyler değil. Oradan da bir hikayesi var haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Mayıs 2025; 17:27:43 >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

Amazon'da last of us serisini bulamadım

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Aynen, diğer insanların hiç önemi yok. Öldürdüğü kendi ekibinin, diğer insanların hiç önemi yok. Boğarak katlettiği yüzlerce insanın bir değeri yok. Onların çocukları yok.

aaa, ben sizi kurtardım, siz de beni. Şimdi sizin için 100 kişiyi öldürüp kendi ekibimin kafasına sıkabilirim. Boğazlarına ok saplayabilirim. hehehehehThe Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU  Şaka gibi... Senaryoya bak The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 1 Mayıs 2025; 19:51:33 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.