< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (42. sayfa)

-
-
ilk baktığımda görünen o civardaydı. normalden 1500-2500 tl pahalı koymuşlar.
-
Sarı sitede 5.750 TL'ye buldum, getirdikleri bitmiş,3-4 adet daha gelecekmiş 2-3 gün sonra teslim edebilirmiş.
-
-
-
Yok mu şu kontrolcünün stok bilgisini paylaşacak biri. Ps Türkiye açıklama yaptı satışta diye az önce.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hayırlı olsun. Nereden aldınız hocam ?
Teşekkürler hocam, iki tane aldım birisi gaming gen diğeri itopya. Birini sattım diğerini de kendime aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım. Mağazaları bi gezeyim bugün o zaman belki bulurum.
Az önce amazondan aldım bende dualsensi almak isteyen bakabilir.
-
-
Hocam siz bunlara takılıyorsanız zor film seçersiniz, oynayın geçin. Üzmeyin kendinizi.
Hocam öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki Abby ile Lev sokakta tanıştılar gibi yansıtıyorsunuz
Lev ile Yara, Abby ölmek üzereyken boynundaki ipi kesip hayatını kurtardıkları için Abby onlara hayat borcu olduğunu düşünerek onları koruyor. Tanışmaları bu şekilde oluyor. Abby bu iki kardeşi hayatı pahasına koruyor çünkü hayatını kurtardılar. Bu kadar basit aslında
Ben hikayesini çok beğendim oyunu kaç kere bitirdiğimi bilmiyorum efsane ötesi bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 1 Mayıs 2025; 17:25:7 >
Tam ben yazacaktım hocam.
Alıntı
metni:Yara ve Lev malum sahnede hayatını kurtarmıştı Abby, Lev için yeri başka olarak kaldı. Şuan yaşıyorsa onun sayesinde. :) Bir de Lev'in yaşadıkları da azımsanmayacak şeyler değil. Oradan da bir hikayesi var haliyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Mayıs 2025; 17:27:43 > -
Amazon'da last of us serisini bulamadım
-
Aynen, diğer insanların hiç önemi yok. Öldürdüğü kendi ekibinin, diğer insanların hiç önemi yok. Boğarak katlettiği yüzlerce insanın bir değeri yok. Onların çocukları yok.
aaa, ben sizi kurtardım, siz de beni. Şimdi sizin için 100 kişiyi öldürüp kendi ekibimin kafasına sıkabilirim. Boğazlarına ok saplayabilirim. heheheheh
Şaka gibi... Senaryoya bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 1 Mayıs 2025; 19:51:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X