20.00'da açılıyor. |
The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (14. sayfa)

-
-
Arkadaş salın oynayalım ya akşam 8 değil de 5de açılsa ne değişecek sanki saçma sapan kararları var şu yapımcıların
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bilmiyordum. Ben de göz önünde bulunduracağım gibi
-
Siz steam den alanlar en azından ön yükleme yaptınız. Epic den alan bizler ne yapayım. Biz oyunu yüklemek için 8 bekliyoruz. Steam den alanlar bizden önce oynayamaya başlayacak.
-
Dünyanın sonu mu birader nedir yani steam gibi kazık satmıyor en azından 3 saat sonra oynayıverin.
-
Hocam aslında key sitelerinden bakabilirdiniz epic fiyatının 100-150 lira fazlasına Steam’den almış olurdunuz belki.
O sırada oyunda değildi. Bana satın al diye uyarı verdi. Bilemiyorum niye böyle oldu. Bende satın aldım mecburen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun konusu epic steam rekabetine dönmüş :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman bir hafta önce yayınlasınlar ne değişecek
-
Hazırsa yayınlasınlar zaten
Yarım saatte gölgelendirici işlemi beklemeyelim ilk oyun gibi.
-
Optimizasyon nasıl olmuş bakalım
Ben oyunu satın almadım ama Optimizasyonu merak ediyorum bakalım takip edicez artık
satış stratejileri var diğer oyunların çıkış tarihleri var o var bu var bir sürü şey var
-
Hocam 2 saat erken erişime açtı diye satışlara hiçbir şey olmaz zaten TSİ 20:00 açılıyor ama yeni Zelanda vs açıktır şuan.
Herkese aynı anda açılıyor hocam. Amerika'da da Avrupa'da da aynı anda.
Oyun açıldı arkadaşlar, dosyaları çıkarıyor.
Keske oynamasaydim su oyunu ps4 te 25 fps oynadik alsam hikayeyi biliyrm komple bilemedim
Epic de indirmeye açıldı
-
hocam bende kullanılamıyor diyor epicte sen ındırmeye başlattıysan kaç gb yazabılırmısın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X