SECO BAŞKAN ALAÇATIDAN ÇIKMIYORSUN AMA TATİLDE BİZZAT DENK GELDİM KENDİSİYLE ALAÇATIDA |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (5174. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Şuan haftanın en kötüsü sercan değilmi ozaman kırmızılar sercan ın yerine bir aday daha çıkarmalı bence, atakan en düşük puanla 3. aday diyor direk ve o yazılamıyor mantığa bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seco hayattan zevk almasını biliyor şu şekil yaşamak lazım hayatı
Aslında en kötünün 3 adaydan sonra belli olması lazım. O mantıkla harbiden Sercan da zaten girecekti. Oyunların kaybedilme sırası kaderi değiştirmiş oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aleyna hadi potaya yürüüüüü
-
Aleyna'ya kumpas kurmak için kaptan olup ikinci sırada takımına alan Hürrem sultanın entrikalarından razıyız
-
Aleyna seni taşımak zorundalar mı? Defol git bu hafta
-
Ya Aleyna kes sesini
damla aleynayı yazdı onuda gösterdi potanın heyecanı kaçtı aday belli aleyna. ben 3 kız belki batuhanı 3 erkek aleynayı yazar kaptan ikisinden birini seçer diyordum. 3 erkek çiğ çiğ yer aleynayı. salak kızlarda kızı erkeklerin arasına atmayalım demiyor kendileri çıkınca ne yapacak acaba böyle bir senaryoda.
-
Sarı kanarya
O kadar sorun yaşamalarına rağmen Batuhan insanlık yapıp şu Aleyna'yı uyardı. Adamda gram kötü niyet yok.
-
Kaç haftadır erkek potası var lan zaten utan
-
Boş konuşma aleyna
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düelloda oyun aralarını kısaltsalar aslında aynı gün dokunulmazlık da oynanabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aleyna haklı kaçak dövüşen erkekler var korkak hepsi, aleyna inşallah çıkacak bu potadan
-
Ulan Sedayı çokmu seviyonuz Afakan sıkıyosa onu yassanıza çakallar
sarı kanaryanın tüylerini yolacaklar maalesef
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X