< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (144. sayfa)

-
-
numa bay 2 yetişkin bir çocuk 1-6 eylül touristica da erken iptal dahil 35381,33 den 1250 super1250 kupon indirimi 2500 tl de bankart combo veya paraf indirimi ile ziraat peşin fiyatına 9 taksit paraf 6 taksit olacak şekilde 31986 ya geliyor sanki granada okurcalara rakip oldu veya daha mı iyi onu gidenler yorumşlyabilir bana fırsat gibi geldi. Bu arada tarih değiştirerekte aynı indirimleri almak mümkün 30k üstünde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ephesia holiday beach club açıldı mı acaba bilgisi olan var mı, yoksa açılıp hemen bitmiş mi
-
Kac taksit yaptilar peki akra kemer icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peşin fiyatına 6 taksite kadar yapıyor
-
-
2 gece için o kadar yola değmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki iptal sigortasini hediye ettiler mi yoksa onu da eklediler mi
ETS taksit seçenekleri diğer kartlara olsaydı bende alırdım,bı yerden düzeltiyor başka taraftan kisiyor ne bonusmus
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bilgi için
Hadi bonusumuz var diyelim 50-60k lık oteller için 6 taksit çok kötü aylık 10k ödemek
yazık.
Bugün görüştüm otelle bilgi için yazıyorum. Teppanyaki 75 euro, %50 indirim var 2 kişi 75'e geliyor yani. Serenity'de ücretsiz olan İtalyan, Fransız restoranlarında ise ürün başı fiyat alınıyor. Gitmek çok mantıklı değil gibi.
-
Neden sinmedi hocam?
-
Yok ekledi malesef hediye etmedi
Granada Luxury Belek için 14 eylül-18 eylül 4 gece 5 gündüz'e 35 bin TLye sigortalı rezervasyon yaptırdım. Granada'nın bu fiyata kaçırılmayacağını düşünüyorum. Daha önce giden arkadaşlar önerilerini ve yorumlarını esirgemez ise sevinirim.
-
Boğazkent denizini çok sevmiyorum hocam.Bulanık geliyor.Ama konsepti çok iyi olduğu için elde tutmaya devam şimdilik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah konsere denk gelirsiniz otel çok büyük havuzu ve Aquası devasa denize uzak zaten deniz de iyi değil otel de biraz fazla yürümek can sıkabilir onun dışında Maldivler havuzu tercih edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X