Yemekler çok güzeldi hocam . Biz en çok snack alakartları beğendik. Bir tanesi ızgara üzerine. Somon , pirzola, antikot, külbastı, levrek, çupra, şişler dönüşümlü olarak yer alıyor. Taze makarna yapılıyor. Öğlen yemeği için ana restorana gitmeye hiç gerek yok. Ana restoranda da yemekler çok lezzetli.Her Akşam benzer bir ızgara olayı orada da var. Lezzetsiz dediğimiz bir yemeğe denk gelmedik. Fıstıklı baklavalar vs bol bol ve çok lezzetli. Ben baklava ve tartlar dışında diğer tatlıları zayıf buldum. Pastane kötü değil ama böyle bir otele göre lezzeti yetersiz buldum . Kahvaltıda hamur işleri kısmını da yeterli bulmadım. Kahvaltıda çeşit az ve hergün aynıydı. Kesinlikle lezzetli ama yemeklere oranla zayıf diye düşünüyorum. Bir de bir önceki sene Selectum luxury e gitmiştik orada hamur işleri, pastane ve kahvaltı çok iyiydi bence. İster istemez kıyaslamaya giriyorsun. Havuz küçük ama sorun değil çünkü kalabalık olmuyor. Çalışanlar çok ilgili, kibar. Çocuk etkinlikleri zayıf. Her akşam aynı şarkılarla yarım saat dans. Her siparişte oda numarası soruyorlar elektronik bir sistemle sipariş alıyorlar. O uygulama çok kötü bence, insanı huzursuz ediyor,bağlantı kurulamayınca sipariş gecikiyor vs. Vasat otellerin 60 bin istediği bir yerde burası kesinlikle kaçmaz. Totale vurduğumda çok güzel bir tatildi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim