Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.826
Cevap
546
Favori
1.049.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eylülün ilk 2 haftası son 2 haftasından daha ucuz okullu çocuğu olanlar değerlendirebilir 😃

Granada beach aynı tarihlerde 39600 güncelleme gelir muhtemelen 32den kapana temiz fiyat derim

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 31 Ekim 2023; 23:11:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Bende farketim.Birinde indirim oranı %26 diğerinde %10. Aynısı Voyage torba da da olmuştu 2 satte düzelttiler.Muhtemelen yarına güncelleme gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her sene farklı otel deneyimlemeyi sevsek de otellerin fiyatlarına bakınca tekrar Gloria Verdeye gitme fikri ağır bastı. O fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz benzer kalite yakalayabileceğimiz otel tavsiyesi olan var mı? Temmuz başı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu demek istemiştim bende tam olarak hocam 😀

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihte almıştınız hocam?

• Yiğt Y kullanıcısına yanıt

Bende Temmuz için Gloria Verde düşünüyorum hocam. Deneyiminiz nasıldı otelde? Özellikle yemekler açısından.

• Granada okurcalar aldım bende kaya belek kaçırınca o ayarda yer aldım sanırım. Videolara baktım yemekler güzel sanırım giden varsa ufak bir inceleme yazarsa sevinirim. Mesela fıstıklı baklava çıkıyor mu genelde kalite buradan belli oluyor

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Geçen sene yazın iş yeri arkadaşım gitmişti yakındığı iki üç şey pastırma , bazı ithal peynirler ve fıstıklı baklava yok demişti

• horizon714 H kullanıcısına yanıt

teşekkür hocam

• 1cem1 1 kullanıcısına yanıt
    Eylül sonuna doğru, bir aydan fazla oldu.

• Herkese selamlar,

Şeker bayramı için 8.4.2024 - 12.4.2024 tarihleri arasında önerebileceğiniz bir otel varmıdır.

• Kurbanda botanik almasam eylülde granada okurcalar alırdım. İkisi de çok yakın birbirine lokayon olarak botanik zamlanmadan önce kaçıranlar o muhitte granada okurcaları değerlendirebilir eylül ilk 2 hafta için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • athensaus kullanıcısına yanıt

Hocam bu otelin tripadvisor yorumları beni otelden soğuttu, bakmadıysanız incelemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: athensaus

Kurbanda botanik almasam eylülde granada okurcalar alırdım. İkisi de çok yakın birbirine lokayon olarak botanik zamlanmadan önce kaçıranlar o muhitte granada okurcaları değerlendirebilir eylül ilk 2 hafta için.
    Botanik resimlerde daha iyi duruyor bence
    Ben hala ön ödemeli düzgün bir yer bekliyorum

• entryca3587 kullanıcısına yanıt
    Botanik Platinum derdim fakat zamlandı 4 gece 12.5k ısıtmalı açık kapalı havuz vardı

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Euro bazında hala aynı fiyat

Benim fiyat aldığım dönem için değil, diğerlerini bilmiyorum. 230 Euro gibi bir fark var arada.

• hakan3338 H kullanıcısına yanıt
    evet ben de yorumları beğenmediğimden almadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lujo Bodrum açılmış Setur’da

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

antalya bölgesi pek ilgimi çekmiyor ama otel anlattığınız gibi ise tam istediğimiz gibi diyebilirim. alkol kullanmıyoruz o yüzden çok önemli değil bizim için. bilgilendirme için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.