Bildirim
2024 F/P Otel Fırsatları (141. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bende farketim.Birinde indirim oranı %26 diğerinde %10. Aynısı Voyage torba da da olmuştu 2 satte düzelttiler.Muhtemelen yarına güncelleme gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her sene farklı otel deneyimlemeyi sevsek de otellerin fiyatlarına bakınca tekrar Gloria Verdeye gitme fikri ağır bastı. O fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz benzer kalite yakalayabileceğimiz otel tavsiyesi olan var mı? Temmuz başı için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu demek istemiştim bende tam olarak hocam 😀
Hangi tarihte almıştınız hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende Temmuz için Gloria Verde düşünüyorum hocam. Deneyiminiz nasıldı otelde? Özellikle yemekler açısından.
-
Granada okurcalar aldım bende kaya belek kaçırınca o ayarda yer aldım sanırım. Videolara baktım yemekler güzel sanırım giden varsa ufak bir inceleme yazarsa sevinirim. Mesela fıstıklı baklava çıkıyor mu genelde kalite buradan belli oluyor
Geçen sene yazın iş yeri arkadaşım gitmişti yakındığı iki üç şey pastırma , bazı ithal peynirler ve fıstıklı baklava yok demişti
teşekkür hocam
Eylül sonuna doğru, bir aydan fazla oldu.
Herkese selamlar,
Şeker bayramı için 8.4.2024 - 12.4.2024 tarihleri arasında önerebileceğiniz bir otel varmıdır.
-
Kurbanda botanik almasam eylülde granada okurcalar alırdım. İkisi de çok yakın birbirine lokayon olarak botanik zamlanmadan önce kaçıranlar o muhitte granada okurcaları değerlendirebilir eylül ilk 2 hafta için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu otelin tripadvisor yorumları beni otelden soğuttu, bakmadıysanız incelemenizi tavsiye ederim.
-
Botanik resimlerde daha iyi duruyor bencequote:
Orijinalden alıntı: athensaus
Kurbanda botanik almasam eylülde granada okurcalar alırdım. İkisi de çok yakın birbirine lokayon olarak botanik zamlanmadan önce kaçıranlar o muhitte granada okurcaları değerlendirebilir eylül ilk 2 hafta için.
Ben hala ön ödemeli düzgün bir yer bekliyorum
Botanik Platinum derdim fakat zamlandı 4 gece 12.5k ısıtmalı açık kapalı havuz vardı
Euro bazında hala aynı fiyat
Benim fiyat aldığım dönem için değil, diğerlerini bilmiyorum. 230 Euro gibi bir fark var arada.
-
evet ben de yorumları beğenmediğimden almadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lujo Bodrum açılmış Setur’da
antalya bölgesi pek ilgimi çekmiyor ama otel anlattığınız gibi ise tam istediğimiz gibi diyebilirim. alkol kullanmıyoruz o yüzden çok önemli değil bizim için. bilgilendirme için teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X