< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (58. sayfa)

-
-
elbette dolby vision vs10 ile senin işin yok hdr10+ gönderir direkt autoda
-
Ben de Splitter arıyorum, yurtdışından getirmek yakın zamanda mümkün görünmüyor. Koca ülkede adam akıllı ürün yok ya acınacak durumdayız :)
Bu arada ChatGPT ile biraz sohbet ettim.
Şöyle bir bilgi verdi...
EDID Emülasyonu (Zidoo'nun gizli gücü)
Settings > Display > EDID
Burada, Zidoo'nun içinde bazı hazır EDID profilleri var. Denon X1400H’nin eksik HDR10+ EDID bilgisini aşmak için şunu deneyebilirsin:
Menüdeki:
→ “Use Custom EDID” seçeneğini aç
→ “EDID 4K60Hz HDR10+ + HD Audio” gibi bir profil seç
Bu, Zidoo’ya “karşıda hem HDR10+ destekli TV hem de HD ses destekli AVR var” gibi davranmasını sağlar.
🔄 Bu bazen işe yarar, bazen Denon veya TV bunu bozabilir. Denemeye değer!
Burda ne demek istiyor anlamadım bu EDID olayına daha önce hiç denk gelmedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 21 Nisan 2025; 16:40:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harici bir ses sistemi kullanmayacaksak Zidoo HDMI kablosunu TV nin eARC yuvasına takmanın bir getirisi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır.
Hangisini kurdunuz Z9X için olanı mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: farmer27Benim x9s'de alt yazı bulamama sorunu uzun süredir vardı. bir kaç haftadır da poster bulamama sorunu başladı. Zidoo forumunda üst modeller için düzeltme yayınladılar ama bizim x9s'e gelmedi maalesef. Bunların dışında cihazda her şey yolunda. Poster işine bir çözüm bulan olursa lütfen paylaşsın.
Güncelleme gelmiş.
Realtek 1295 chipsetli ürünler için Zidoo'nun forumunda 22.04.2025 tarihinde güncelleme yayınlamışlar. Benim X9S'e yükledim. Home theatre 5 oldu. Posterleri buluyor artık. Önceki HT4'ü uninstall etmenize gerek yok. Bunca yıl sonra güncelleme vermeleri olumlu bir şey.
This file is for Realtek 1295 models only:
X8/X9S/X10
https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1295_v4.3.55.apk
-
-
ben de öyle yaptım. sizin serup nasıldı hocam
Setup su sekilde; 7.1.2 Atmos
Denon avr4300
Wharfedale 9.6 front
Monitor Audio Silver Center
Monitor Audio Silver sorraund
Monitor Audio Rx Fx sorraund back
2 adet Canton Atmos hop.
M&k mx350iii sub
Benq w2700,
Zidoo Z9X 8K
Apple tv
33TB Asustor Nas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 24 Nisan 2025; 19:47:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be helal olsun zidooya👏👏👏quote:
Orijinalden alıntı: farmer27Güncelleme gelmiş.
Realtek 1295 chipsetli ürünler için Zidoo'nun forumunda 22.04.2025 tarihinde güncelleme yayınlamışlar. Benim X9S'e yükledim. Home theatre 5 oldu. Posterleri buluyor artık. Önceki HT4'ü uninstall etmenize gerek yok. Bunca yıl sonra güncelleme vermeleri olumlu bir şey.
This file is for Realtek 1295 models only:
X8/X9S/X10
https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1295_v4.3.55.apk
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Öncelikle bu güzel gelişmeyi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür etmeliyim , eyvallah...
Bahsettiğiniz bu apk dosyasını ; bende konu başlığının ilk sayfasında güncel yazılımlarla ilgili bölüme ekledim hemen.
Konuyu takip edemeyenler için tekrar hatırlatırsak ; Zidoo yayınladığı bu güncelleme dosyasını , RTD 1619BPD chipsetli cihazlarında kullanılan Home Theatre 5.0 uygulamasında son dönemde yaşanan TMDB kaynaklı afişleme sorunlarını gidermek için yayınlamış.
Aşağıdaki linkten bu app dosyasını indirip 1619BPD chipsetli cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.
Download : https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1619B_v4.3.52.apk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Nisan 2025; 23:16:55 >
-
Bir arkadaşım sıfır dan farksız Z9X Pro satıyor, ilgilenen özelden yazabilir.
Arkadaşlar zidoo z9x pro model de çift alt yazı izlemek mümkünmü..
Diğer konuya atmıştım buraya da atayım :)
Z9X 8K elime ulaştı görüntü kalitesi olarak PF1500G de çok matah bi fark göremedim ama 75C755'te fark oldukça bariz belli ediyor kendini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 2 Mayıs 2025; 13:57:45 >
-
Bu bariz fark kendini nerede belli ediyor? Yani nasıl bir fark var?
quote:
Orijinalden alıntı: Dousk
Bu bariz fark kendini nerede belli ediyor? Yani nasıl bir fark var?DV ve HDR10+ filmlerde belli ediyor. Film daha akıcı ve göze renkler daha güzel geliyor.
-
Bir de 8K video oynattınız mı, ekranınız bayağı güzel. En büyük fark 8K da olmalı sanki.
-
Evet denedim ama x9s ile adil bi karşılaştırma olmayacağı için yazmamıştım. Ekran 4K olunca iyi bir 4K ile 8K medya arasındaki fark anlaşılmayacak derecede.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X