< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
neden yeni tv'ler LG ve Philips oled tv'lerin çok iyi işlemciler kullanıyorlar. Örnek bendeki xiaomi mi stick'den bu tvlerin işlemcisi çok daha hızlı ama iş görüntüye gelince bir cacık yiyemiyor diyorsun |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 26 Temmuz 2025; 23:35:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 28 Temmuz 2025; 8:58:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
|
Zidoo'ların kutu içeriğinde olan hdmi kablolar kaliteli olurdu. 8k modelinin içinden çıkan hdmi 2.1 kablosu için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz? Cihazı doğrudan avr'ye bağladım. |
|
|
Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...
|
|
Merhaba. zidoo z9x 8k satıyorum. Kutusunda ve içeriği eksiksiz. İlgilenenler ulaşabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 28 Ağustos 2025; 12:42:5 > |
|
Merhaba ben Samsung 990f soundbar için bir media player almak istiyorum. Tv’im lg’nin full hd led tv’si. Benim için blu ray remux filmlerden doğrudan ses almak. Bunun için zidoo mu yoksa bir android box almak mı ? |
|
|
Arkadaşlar Merhaba... 2 tane Zidoo sahibiyim, Zidoo Z9S ve Zidoo Z30 Pro, her ikisinin de Şifresi aynı. Z30 tarafından Z9s üzerindeki diske bağlanıp içindeki filmleri izleyebiliyorum. Windows 11 kurulu bilgisayardan Z9S aynı şifre ile bağlanamıyorum, Z30 Pro tarafında sorun yok, Z30 içindeki filmleri görüp işlem yapabiliyorken aynı şifre ile Z9S e bağlanamıyorum... Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim... |
|
Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...
|
|
Merhabalar, @pharmacist ile benzer bir sorun yaşıyorum. Evimde farklı odalarda 2 tane Zidoo Z9x ve 2 tane de Zidoo X9S model media player cihazım var. Kablolu ev ağı içinde tüm bu playerlardan normalde masaüstü bilgisayarımdaki film ve dizi arşivime ulaşabiliyordum. Yaklaşık 2 hafta önce bilgisayarımı donanım açısından yeniledim. Windows 11 Pro olarak işletim sistemim ise yeni donanım ile sorunsuz açıldı. Şu an Win 11 Pro Versiyonum 24H2 Sorunum şu : Normalde Win 11’de tüm paylaşımlarım tüm ağ seçeneklerinde açık gözüküyor. Şifre sorma kapalı. Bilgisayarımı ve Win 11 sürümü yenilenmeden önce bu playerlardan SMB ile ev ağını arattığım zaman bilgisayarımın adı ile şifre sormadan bilgisayardaki paylaştırılmış tüm klasör ve alt klasörleri görüyordu. Ancak şu an X9S modeli player ile bilgisayarıma girmek için kullanıcı adı ve şifre soruyor. Bilgileri girdiğim zaman bilgisayarımdaki paylaşılmış klasörlere erişebiliyorum. Ancak aynı işlemi Z9X modelinde aynı işlemi yaptığım zaman – yani aynı kullanıcı adı ve şifre girmeme ragmen “kullanıcı adı veya şifre yanlış” uyarısı veriyor. Bu modelde bu problem çözemedim bir türlü. 2 Zidoo modeli arasında ne fark var ki Z9X modeli bu sorunu yaşatıyor. Yada İşletim isteminde paylaşım olarak herşey açık olmasına ragmen neden halen kullanıcı adı ve şifre soruyor. Bilgisayarımda başka bir ayarı mı açmam lazım. Bilgisi olanlardan destek bekliyorum.. |
|
|
|
Yapay zekaya sormayı denedin mi? Bir çok konuda özellikle linuıx problemlerinde benim çok işime yarıyor. Senin soruna şöyle bir cevap verdi. "24H2 + Zidoo Z9X arasındaki SMB protokol farkından kaynaklanıyor:
👉 Yani sorun cihaz farkından geliyor. Z9X daha “güncel” protokol istiyor, ama Windows tarafında Guest erişim kapalı olduğu için çakışma yaşıyor. Çözüm yolları:
" < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 28 Eylül 2025; 13:55:31 > |
|
|
|
Bilgisayara internetten "haneWIN NFS Server" programını indirip kurdum. Normalde 30 gün deneme süresi ile kullabiliyorsun ama ben problemimi çözünce 24 Euro'ya satın aldım. Programda ilk olarak üst menüden : Edit - Preferences - Export - edit export file ile bir text dosyası açılıyor. Dosyanın sonuna bilgisayarında paylaştırmak istediğin klasörü yazıyorsun. Mesela bende diziler klasörü olarak : "L:\Diziler -alldirs -public" satırını ekledim. Tırnak işareti olmadan. Bunu ekledikten sonra diğer klasörleri eklemek çok daha basit : Programı tekrar kapatıp açtığında bu sefer eklediğin klasörü gösteren bir sayfa çıkıyor. Eklediğin satıra sağ tuş yapınca "insert" seçip bilgisayardan adres gösterip istediğin klasörleri ekliyorsun. Ekleme sayfasında options satırına " -alldirs -public " bunları ilave ediyorsun. Bu programla paylaştırma işi tamamlandıktan sonra Zidoo'da kaynak olarak NFS'yi seçince bilgisayarın IP adresi görünüyor. Altında da paylaştırılan klasörler çıkıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 29 Eylül 2025; 19:41:54 > |
|
Benim Problemim bunun tam tersi; Ben Windows11 yüklü bilgisayardan Zidoo Z9S e ulaşamıyorum, Z30 Pro ya erişimimde sıkıntı yok. Biraz araştırdığımda Windows 11 24h2 güncellemesi ile SMB erişim protokollerindeki değişiklikten kaynaklandığını gördüm, hala da giremiyorum... |
|
|