Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.206
Cevap
55
Favori
41.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
    media player alın hocam. goruntutu bilmiyorum ama tvler true hd bitstream edemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt

neden yeni tv'ler LG ve Philips oled tv'lerin çok iyi işlemciler kullanıyorlar. Örnek bendeki xiaomi mi stick'den bu tvlerin işlemcisi çok daha hızlı ama iş görüntüye gelince bir cacık yiyemiyor diyorsun

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız.Görüntü kalitesinden değil , HD sesleri kayıpsız aktarmadan bahsetmiş arkadaş.

Yani görüntü kalitesi konusunda bazı medya oynatıcılar TV'lere göre tabii ki daha iyidir ama mesajı yazan arkadaş size “ TV’ler True HD bitstream edemez “ diye yazarak özellikle “ TV’ler , iş sese gelince bir cacık yiyemiyor “ demek istemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 26 Temmuz 2025; 23:35:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    Philips kullanmadığımdan görüntü hakkında bir şey diyemem ancak TV'ler True HD sesleri Bitstream edemez demek istedim.
    Eğer AVR'li bir sitemeniz ya da kaliteli soundbar'ınız var ise Media Player alırsanız daha iyi olacaktır.

Papirus üstadım da benden önce davranmış sağolsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 28 Temmuz 2025; 8:58:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Artık Zidoo kullanmıyor olsamda fırsat buldukça konu başlıklarını takip etmeye çalışıyorum.

Ama eskisi gibi cihaz yazılımı yada Home Theatre gibi uygulamalarla haşır neşir olmayınca çokta keyif vermiyor tabii ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.