Şimdi Ara

Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU #14-17 Ağustos AÇIK BETA (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: JabbaWockeeZ , DARKKNIGHT54 , FreeMaNMeliH
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 35 Misafir (3 Mobil) - 33 Masaüstü5 Mobil
5 sn
2.900
Cevap
115
Favori
95.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben battlefield 3,4,5 hep vpn ile meksika üzerinden almıştım o zamanalr ucuzdu hiçte ban yemedim sanırım bf1'i erken erişim aldığım için Türkiyeden almıştım oyuna birden fazla farklı ülke ip si ile bağlanınca yani ingiltere almanya amerika vs. bu adamlar zaten görüp bu vpn kullanıyor diyor ve banlamıyor ama sadece satışta başka ülkeyi görüp sonra Türkiye görünce hesabı askıya alıyorlar

• mebusa kullanıcısına yanıt

Bende steamden aldım zaten steamde bakiye vardı çok ucuza geldi Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU #14-17 Ağustos AÇIK BETA 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 6 Ağustos 2025; 13:35:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun sen hangi ülke üzerinden aldın ? bende de steam'de pubg skinlerinden kalan bakiye var onu kullanırım artık

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

ukrayna hocam, aynen pubg skinlerini sattım :) ama ukraynadan almanın her zaman riski var hocam

Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU #14-17 Ağustos AÇIK BETA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 6 Ağustos 2025; 13:39:57 >
  • LinkX kullanıcısına yanıt

Kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil bütün hevesim kaçtı şu anda

• recoili merak edenler izlesin, bf4 tarzı olmuş biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 6 Ağustos 2025; 13:51:24 >
  • Battlefield 6 sunucuları, yeterli oyuncu sayısına sahip olmazsa tıpkı Battlefield 2042'de olduğu gibi bot oyuncularla birlikte doldurulacak 👀 (Insider-Gaming)

• R-10 kullanıcısına yanıt

Berbat ötesi bir karar olmuş bütün rekabeti Gerçekçiliği baltalayan saçma bir gelişme ben boşuna demiyorum Battlefield 2043 diye

• R-10 kullanıcısına yanıt

Hem köklerimize dönüyoruz deyip hem de eski BF'lerdeki güzel özellikleri getirmemeleri tam bunların yapacağı iş zaten. Ana oyuna server browser da gelmeyecekmiş. Portala getirdik ne gerek var diyorlar kısacası. Ana oyun için otomatik bir sistem düşünüyorlar yine sanırım 2042'deki gibi. Getir server browser'ı biz kendimiz buluruz dolu sunucuyu zaten ya. Bot vurunca gram zevk vermiyor. Bunlar akıllanmamış belli.

Yılbaşında Noel baba skinlerini de görürüz aha buraya yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution -- 6 Ağustos 2025; 14:22:42 >
  • bf2042 7k kişi oynuyor şuan bile oyuna girseniz oyunda bot göremezsiniz, sadece gece saat 4.00 de girerseniz görürsünüz bf2042 de, üstelik battlefield 6 çıkınca anlık 500k oyuncu olur ea app, steam ve epic games toplamı bf6 da sadece oyun başında 1 saniye bot olur sonra onun yerine player geliyor

• 128'lik haritalar dolmaz bot vururlar. 32 ve 64'lük haritalar sanki daha cok oynanacak gibi. Oyunun satışları ne durumda bilmediğimiz için yorum yapmak zor. En kötü indirim yaparlar oyuncu çekerler. Çıkışından 1 sene sonra da gamepass sistemine eklenecek, oradan da oyuncu gelir. BF 2042 kadar facia beklemiyorum. Yarın beta geldiğinde anlarız artık.

• Server browser sorun değil ama 2042daki gibi sürekli aynı map yada bt modda habire beni defansa atacaksa sıkıntı

• ooo! bot güzellemesi bile yapılmış. bu gözler bunu da gördü  

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Hadi dedim bakayım konuya ön yargılı yazı yazdık alayım hop gene haklı çıktım .Bot ile ben niye oynayım getirsene browser üzerinden sunucu seçmeyi geri .Kırk yılın başında 10 numara sistem getirmişlerdi hem diyorlar kökümüze döndük ee kökün orası senin.

• server browser olmadan olmaz, hangi mod hangi map oynayacağımı seçemedikten sonra saçmalık.

• Zala_ kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.Alım işlemini hangi vpn ve kredi kartı ile yaptınız acaba? sanal kart mı kullandınız.ödeme işleminde vpn i kapatarakmı yaptınız?

• kapalı betaya nasıl katılabilirim?

• BF6 beta serverında şu an 13,260. sırada olduğumu gösteriyor, açılışta yoğun bir karmaşa olmaz umarım

Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU #14-17 Ağustos AÇIK BETA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 6 Ağustos 2025; 15:10:30 >
  • Konuda bir arkadaş Ea Pro aldığı için hesabının kapandığını söylemiş buna istinaden Ukrayna üzerinden aldığım BF 6 yı iade ettim steam cüzdanıma bakiye ekleyip oradan alacağım.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.