Şimdi Ara

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kakuç Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.511
Cevap
78
Favori
93.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Beta kısmında bile fazlaca hileci vardı ki istedikleri kadar uğraşsınlar önüne geçemezler. Bu tarz oyunlar konsol harici oynanmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Birkaç gün önce sanırım oyunun baş tasarımcısı ign sitesine röportaj verdi konsollar kendi arasında oynayacak crossplay kapandığı zaman, şimdi ki açıklamada her platform kendi arasında oynayacak diyorlar, süreci pek iyi yönetemiyorlar.

Sadece konsol tabi ki daha iyi olacaktı ancak oyuncu bulamama sıkıntısını hiçbir platform çekmez.

2042 hariç eski oyunlarda rahatlıkla oyun buluyorsun hala Xbox ta. Playstation yada PCde de durum aynıdır diye düşünüyorum.

xbox satışı yoğunlukla US de. amerikadaki xbox sahbi sorun yaşamaz ama sen onlarla aynı saatte oynamazsın. Oynayacağın saatte serverlarda sinekler uçuşur. sonra da botlarla oynar durursun. kimse kimseyi kandırmasın.

bu arada cross playi açmak da ölüm değil. fazla abartıldığını söylemeliyim.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • K0RnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar dediğin gibi var evet ama 2042 de çok fazla denk geliyordu server boşluğundan dolayı.

BF6 elinde tuttuğu hype ve ön satış sayılarıyla bot basmaya ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 19 Eylül 2025; 22:11:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cod a yakın olabilsin ve oyuncuları kendi tarafına çekme adına “conquer” modunu oynattılar beta da. Baya güzel sonuç verdi. Bf ekosistemine ters olsa da buradaki arkadaşlar ile yakın çatışmalara girmek dalmak aşırı zevkliydi.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • kakuç kullanıcısına yanıt
    Eskiden supply crate çevresindeki yeşil daire kaldırıldı. Artık etkili menzil içindeyken ekranın altında küçük bir ikon çıkıyor.

Buna çok sevindim. Hiç hoş durmuyordu o yeşil daire, atmosferi bozuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 19 Eylül 2025; 23:7:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.