Bildirim
BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (122. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

11 oy
Öne Çıkar

83. Sırada
bugün en iyi #25
Giriş
-
Bf6 Phantom Edition Ps Store'da hiç indirime girdi mi direkt olarak, ben mi yanlış hatırlıyorum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
girmedi hocam ea play abonesi olanlara 300-400 liralık bi indirim var halihazırda, onun harici çıkmayan oyunun indirime girme şansı yok.
_____________________________ -
26 Eylül'de düzenlenecek olan Tokyo Game Show'da Battlefield 6'nın hikaye moduna yeni bir bakış gösterilecek!
x (formerly twitter)
Insider Gaming (@InsiderGamingIG) on Xhttps://x.com/InsiderGamingIG/status/1965419611589148808_____________________________
Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗 -
Yeni beta mı geliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
Piyasaya çıkmamış oyunun en üst sürümü indirime girme ihtimalinin olduğunu sanmıyorum aksine zam yerse şaşırmamalı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Atarsa 28
Modumuzinstagram
LegendaryJoe on Instagram: "30 more days until Battlefield 6! #gaming #battlefield6 #countdown"https://www.instagram.com/reel/DObULiCET0c/?igsh=dzUzZTl6anN1dHNq
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnblt -- 12 Eylül 2025; 20:49:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
br modunu beğenmedim. apex gibi mor armor falan bulmak gerekiyor. ben pat diye ölürken düşmana ne kadar sıksam bazen ölmüyor. ttd dengesiz olmuş. aynı şekilde yerden alınan silahlar da renkli. loadout var mı bilmiyorum. 1 saat oldu anca bir oyun oynayabildim, lobi dolmuyor, salaklar 80 kişi olmadan oyunu başlatmıyor. zaten alpha davetiyesi sınırlı
edit: armor nasıl buluyolar anlamadım ben anca ölülerden alıyorum. adamın biri araç kartı aldın onu kullan diyo ama nasıl yapıcam bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 12 Eylül 2025; 21:26:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: KoRnTuNeS_88 -
affına sığınarak; BR modunun kötü olmasına son derece sevindim. inşallah tutmaz. tüm enerjilerini fps moduna versinler.
güzel bir haber
ayni dusuncedeyim, umarim tutmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: KoRnTuNeS_88 -
konsol performans verileri
Upscale edilmis veriler bunlar, oyun kotu gozukuyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
standart ps5lerde kötü gözüküyor diyorlar. ama ben proda oynuyorum, bana kötü gelmedi
_____________________________ PSN: KoRnTuNeS_88 -
Fidelity modundaki Input Lag sorununu çözsünler önce.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
Input lag gormedim ben, asil bf 2042de input lagin alasi var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende betanın 2. Haftasının son 2 gününü Fidelty oynadım Pro da. Herhangi bir sıkıntı görmedim. Performans moda göre benim için artı eksi durumu sadece Performans modda yırttık olması idi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben standart PS5 kullanıyorum. Fidelity ve Performans modu arasında tepki süresinde ciddi fark var. Bunu reddit'te de aratarak görebilirsiniz. Siz VRR, ALLM'li bir TV kullanıyorsanız çok fazla hissetmemiş olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 13 Eylül 2025; 12:54:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X