Aynı sms bana da geldi hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (41. sayfa)

-
-
Hocam aradım bankayı doğruymuş Kasım ayının sonuna kadar geçerliymiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. İşlem yaptım.bakalim.ne zaman gelecek puan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende işlem yaptım ama puan kazandınız gibi bir mesaj gelmedi. İnşallah yarın bir gün Yemeksepeti yemekte geçerli değildi demezler.
Bana da sms gelmedi kazandınız diye.
Pttavm de elektronik ürünler ve diğer ürünlerin pos u ayrı mı acaba bilen var mı 😊
Starbucks kampanyasında harcama yaptım neymiş efendim ykb posu olmalıymış :) 200+ harcama boşa gitti. Sanal posta geçerli olmuyor. Bakiye yüklemesi yapayım dedim.
World puanı online kullanabileceğimiz bir yer var mı?
Bir kaç yer vardı iyi oluyordu oralarda kapandı kötü oldu insanın wp kazanası gelmiyor artıkquote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
World puanı online kullanabileceğimiz bir yer var mı?
hepsiburada n11
-
Adios'u olanların kampanyalardan kazandıklar süreli puanları dönem sonunda süresize dönüşüyordu ve silinmiyordu. Artık o bitti mi arkadaşlar? Böyle bir uyarı koymuşlar siteye:
"Kartınız kullanıma açık olduğu sürece kazandığınız standart puanlarınızın son kullanım tarihi bulunmamaktadır. Ancak kampanyalardan kazandığınız ve kampanya koşullarında belirli bir süre içerisinde kullanılması gerektiği bilgisi verilen puanlarınız son kullanım tarihinde geri alınmaktadır."
Ayrıca sanırım birinci derece akrabalar arasında (ana baba kardeş) puan paylaşımı de bitmiş.
E ne anladık o zaman bu karttan?
www.adioscard.com.tr
Adioscardhttps://www.adioscard.com.tr/adios-dunyasi/degerli-puan-kullanimi/puan-kazanimi#adios
-
-
Marka puanlar süreli oluyor, normal puanlar süresiz.
www.worldcard.com.tr
Worldcardhttps://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/kasim-ayinda-yapi-kredi-worldcardli-olanlara-yemeksepetinden-yapilacak-alisverisine-250-tl-worldpuan/90000202922Allaha emanet kampanya harcadım ama hayırlısı.
-
Bende starbucks harcaması yaptım belirtilen tutar üstünde neymiş efendim ykb pos cihazı olmalıymış
ptt den sarı alıp elektronik kampanyasını tamamlamaksa amaç olmuyor malesef, onun posunu ayırmışlar. denedim ben saymadı :(
-
Arkadaşlar amazon kampanyasına eko kartlar dahil değil diye yazmış. Şimdiye kadar dahildi diye hatırlıyorum. Ücretsiz olması hattına tutuyordum. Bugün kartı iptal ediyorum. Yemişim ücretiz olmasını.
İptal etmeyin. Eko'ya bağlı normal World kart çıkarttırınca da normal World aidasız oluyormuş. Hem de kampanyalara dahil oluyormuş. Ben henüz yapmadım bu işlemi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin bilgi mi acaba? Ona göre çıkartalım. Bağlı worldcard nasıl çıkarıyoruz? Ek kart değil değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 1 Aralık 2023; 9:9:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin bilgi .ben yaptım troy kart olarak, temsilci eko kartımı iptal eritmediğim sürece aidat olmadığını söyledi
Not: troy karta e-sitelerde taksitli işlem görünmüyor birde Amazon’da kullanamıyorsunuz ona göre değerlendirin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X