< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (40. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bugün worldde beyaz eşya sektörü 150 tl ,hepsiburada 5000 üstü 200 alabileceğimi düşünerek alışveriş yaptım ama hepsiburadadan beyaz eşya almama rağmen sektör elektronik olarak gözüktüğü için yararlanamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 25 Kasım 2023; 10:28:12 > -
İnternet şube ayarlar bilgilerim kısmından yapabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternet mobil uygulamadan kapatmak sorunu çözmedi aradım müşteri hizmetlerini bana hiç bir konuda kampanya promosyon reklam tarzı bildirim atmayın artık gına geldi dedim tamam bildirim tercihinizi kapatıyorum onay veriyor musunuz dedi bu kadar o gün bugündür bildirim atmadılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde ykb de muhasebeleşme hemen olurdu yaptığım market alışverişi gecikti.
Ayrıca geçen gün troy kart birimine bi türlü aktarım sağlanmadı. Daha sonra telesekreter başvuru olarak algılayıp işleme aldı. Mevcut kart iptal olacak vs. söyleminden sonra kaydı hemen iptal ettim. Ana kart açık olduğu takdirde troy karttan aidat alınmıyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
World troy başvurusunda bulundum onaylandı gelsin bakalım
Arkadaşlar yapı kredi bankası kredi kartı kapatma blöfüne puan world puan veriyor mu
-
Troy kart kuryeye verildi fakat world mobilde kampanyaları yok. Axess te kampanyaları görebiliyorum.
Adı üstünde
Kişiye özel kampanya
Bildirimleri okuyup silin bence daha mantıklı.
Önemli bir bildiri gelirse önüne geçmiş olmayin
15 yıldır world kredi kartı kullanıyorum bugüne kadar WORLD adı altında hiç sms almadım sms hep yapı kredi adı altında gelir bana.
Karınları doymuş blöfe tamam kredi kartınızı iptal edelim deyip kestirip atıyorlar
Çoğu sitede geçmiyor yani çoğu site tanımıyor kartı. Ör:amazon birde NFC ile ödeme kökten sorun hiçbir şekilde ödenmiyor
Zaten yurtdışı harcamalarına kapalı.
QR ve nfc gelince deneyeceğim. Market - giyim sektörü için başvuru yapmıştım.
Qr ve NFC yi deneyince bilgilendirir misin
Tabii ki olur ayrıca axess gold troy da başvurmuştum.
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X