Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.067
Cevap
212
Favori
267.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Broon

Bilgi için teşekkürler, genelde bu tarzı bir kaç bankada denemiştim ancak değiştirilemeyeceğini söyleyip iptal etmem istenmişti.

Rica ederim ykb de bu özellik var aidatlı kart/kartlarınızı aidatsız olan ekoya çevirebilirsiniz iptal edip yeniden başvurmadan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hangi siteleri beyazeşya kampanyasına sayıyor 

• Yurtdışı çıkış ödedikten sonra kampanya çıktı. İşine yarayan varsa mutlaka değerlendirsin. 60k yurtdışı harcamasına 2500tl puan ile birleşiyor ise daha bir mükemmel.

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1500 gıda marketi alışverişine 75 puan veriyor. Kullanan oldu mu. Migrosta geçer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: curky

Bu mesaj silindi.
    Hayır sizin kartınız kapanacak o tarihte aidatsız play kart hizmeti sonlanmıyor

• zero01 kullanıcısına yanıt

Evet.

• kampanyaları çok iyi değil world kartın, ikinci alışverişten itibaren vs.

• Merhaba,world mobilde shel.kampanyasi vardı. 900 TL ve üzeri 4 yakıt alımı ile ilgili. 3 farklı günde yakıt aldım, şuan uygulamada sayaç görünmüyor..kampanyayı erken mi bitirdiler? Neden sayaç yada kampanya uygulamada çıkmaz

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Kanpanya devam ediyor bitiş 15 ağustos

Kampanya devam ediyor. Anlasmalı shell istasyonları kısıtlı. Anlasmasız istasyonlardan almış olabilirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bayar28 kullanıcısına yanıt

Uygulama güncel olmasına rağmen Shell kampanyası ve işlem sayacı görünmüyor. Garip bir durum var. Uygulamayi kaldırıp,tekrar yüklesem düzelir mi acaba?

• derebeyiyunus44 kullanıcısına yanıt

Sorun işlemlerin kampanya dahili olup olmaması değil,uygulamada kampanya yok. Katılım sağladıktan sonra kampanya yok oldu. Istasyonun world üye işyeri olması yeterli değil,galiba. Sadece listede olan istasyonlardan yakıt almak lazım.

• Shell kampanyasından 2 adet işlem yapmıştım ,şimdi baktım görünmüyor ve tekrar katılım yap dedi yaptım işlem sıfır görünüyor

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Bende kampanya ve işlem sayacı çıkmıyor. 2. Ödeme işleminden sonra gelen bildirim duruyor. 2 adet daha işlem yapın, 240 TL shel.world puan kazanın diye bildirim gelmişti. Uygulama da sıkıntı var, destek ekibine yazdım ama derdimi anlatamadım.

Evet bende de bildirimde 2 adet daha yapin 260 tl kazanin yaziyor ama uygulama duzelmedi,umarim duzeltirler,bankalara kampanyalar hakkinda yazmaktan aramaktan sikildim artik

• kredi kartından çekilen taksitsiz nakit avans faizi nasıl hesaplanıyor.

karta yansıdığı günden ekstre kesilene kadarki süreyi mi baz alıyor.

erken ödeme şansı yok sanırım kmh gibi.

Nakit çekim işlemlerinde, aynı gün faiz işlemeye başlamakta ve Hesap Özeti'nizde, hesap kesim tarihine kadar oluşan faiz yer almaktadır. Bir sonraki hesap kesim tarihi ile ödeme yaptığınız tarih arasındaki faiz, Hesap Özeti'nizde yer alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 16 Temmuz 2025; 11:6:49 >

şu 3 kere daha yap, birini qr ile yap, 4 kere 900 yap, 5 kere yap ama indirim yansıtacaz gibi

işlemlerden kurtulmak lazım artık.

koy oraya bir sayaç toplamda 4 bin liralık alırsan 400 lira puan veririm de geç.

nedir bu çile anlamadım gitti.

merhaba. şuan uygulama düzelmiş. benim işlemler görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.