Evet düzelmiş |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (104. sayfa)

-
-
Böyle dandik banka yok. Kampanyaya katılan istasyondan yakıt aldık. QR ile ödedik. Şimdi muhtemelen YKB posundan geçmedi diye diye saymayacak. Yok anlaşmalı istasyon, yok ykb posu lanet ettirdi. Şimdi bunları arasam puanı verirler mi muhtemelen vermezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E006 -- 19 Temmuz 2025; 16:15:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakıt aldığınız istasyonda aldığınız silibin altında y. kredi yazması lağazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanka artık her banka öyle garanti illa bonus üye işyeri ve pos şartı, maximum ise yine üye işyeri ve pos şartı koyuyor kampanyalara artık kolay puan veren banka yok
-
Ben bu durumu defalarca yapıkrediye anlattım ama hiç dinlemediler. Sırf bu yüzden 3 kez sık kullandığım kartı kapattım. Ama nafile, değieşn bişey hala yok anlaşılan. Bu durumu yaşadığımda shell ile irtibata geçmiştim shell karta bankanın yüklemesi gereken puan kadar yüklemişlerdi. Shell müşteriye değer verir bunun için saygı gösteririm, market vs kullanırım. İlla yakıt alacağım diye bir şart yok. Yakıt dışı da kullanmaya özen gösteririm
Arkadaşlar Aralık ayında Hepsiburada worldcard kapatıp aidat kesilen karttan iade almıştım şimdi tekrar Hepsiburada world kart çıkarırsam aidat hemen yansır mı yoksa yine 1 yıl sonra mı yansır?
bende de world ekoya bağlı bir platinum kart var. 2 senedir aidatsız olarak kullanıyorum. Geçen hafta tekrardan ekoya bağlı world hepsiburada kartı çıkartmak istediğimi söylediğimde, ekoya bağlı sadece 1 tane kart kullanabileceğimi ve aidatsız olarak veremeyeceklerini söylemişlerdi.
Bir ihtimal bağlı kart sayısı ile alakalı bir durum da olabilir. Şu anlık eko ve plat ikilisi ile devam ediyorum, henüz bir aidat yansımadı
-
Ben çıkartalı 1 sene olmuştur. Hiç kullanmadım aidat falan da yansımadı
Kullanırsan 6. ayda yansıyordu sanırım.
-
Uzun süredir world kartı kullanmıyorum. Bana özel 1000 TL harcamaya 500 puan vermiş. 2 aydır aynı oranı veriyor. Temmuz ayında da kullanmazsam acaba puan oranı artar mı?
-
Artmaz , siz o harcamayı yapana kadar her ay büyük ihtimalle yenilenebilir ya da bi ihtimal yenilenmez çıkmaz karşınıza..
O zaman amazondan 1000 liralık hediye kartı alayım bari. Bu arada World kartların avantajları için wp grubunda olan var mı? Yoksa ben kuracağım. Bir çok sıcak fırsat grubum var oradan baya gelen olur.
-
WhatsApp grubu kurunca bize de haber verin
Keşke zamanında World eko ya bağlı kart alsaydık, şimdi bakıyorum her kampanya da eko hariç yazıyor.
Vakıfbank emekli World kart da çıkarabilirim aslında ama eko dan bir farkı olur mu onun bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle bir kampanya geldi. 200 harcamaya 100 TL veriyor. 200 TL App Store bakiye alsam faydalanabilir miyim ? Geri dönüş yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 7 Ağustos 2025; 0:13:12 > -
Evet. Ekstreden düşüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam teşekkür ederim.
Bu sırada şikayetvar'dan biraz baktım da bazı şikayetler oluşmuş sipariş açıklaması aynı olmasına rağmen ödemeleri sayılmayan ve sorunları çözülmeyen kişiler olmuş. biraz mesafeli kalacağım sanırım.
-
Eko ya ek alınan kartlardan aidat almaya başlamışlar. Buradaki çoğu arkadaş böyle diyordu. Sanırım artık durum böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekonline -- 7 Ağustos 2025; 21:53:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X