Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2823. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mirae , demircim , emrec6 , whiteway_twilight
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
56.469
Cevap
1.388
Favori
3.839.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
104 oy
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 28202821282228232824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yenı versıyon ıle gelırse sorun olacagını dusunmuyorum ben. Madmax modu aslıl TR'de kullanılmaz bence :) FSD araya kaynak bıle yapıyor. Zaten derdım bır yere gotursun benı komple degıl, trafıkte dıreksıyon tutmıyım yeter. Hele kı hıc zannetmıyorum ama bırde unsupervised gelirse of offf.

Bu arada Togg ıcın demın yaz yazmıstım bakın sadece bugun telegram grubunda konusulanlar.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Daha söyelenecek bir şey yok.

• miratila M kullanıcısına yanıt
    Görüşlerinize katılıyorum.

Üniversite zamanında Vestel ArGe de staj yapmıştım.

O sıralar büyük ekran tüplü tv ler modaydı. Daha flat ekran tüplü tv ler yoktu sanırım. Plazma tv lere hiç girmiyorum bile.

İşte biz o dönem lcd tv ler ile uğraşıyorduk stajda. Yıllar sonra tek tük çıktı piyasaya lcd tv ler.

Çok güzel özetlemişsiniz, geçiş yumuşak olmalı ki, insanları yenisine de ikna edebilsinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam teşekkürler. hortum çıkmış düzeldi yerine oturtunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şahsen, PPF yada Seramik ile aracı kullanmamın sebebi satarken ki değeri değil. Bu aracı kullandığım müddetçe aracımın bana her daim güzel görünmesini isterim, aracı yıkadığımda kurularken sağında solunda çizikler görmek istemem. 2 milyonluk araca 60-80 bin hadi verirsin 5 yıl için ppf e de daha yüksek rakamlar vermeye değmez. araç 6-8m olur hadi git ver 120-200bin

Sanıyorum bu son Tesla uygulama güncellemesi ile geldi. Düne kadar yoktu. Dün gece 2 de ben uyurken arka planda güncellemiş.

Şarj pasaportu da gelmiş bu son uygulama güncellemesi ile (benim telefon android )

Arabaya yazılım da indi dün sabah akşam ve bu sabah boyunca. Bugün bir ara indirilen yazılım güncellemesini de yükleyeceğim. gitti ilk günden 12 Gb kota.

Cevap vermiyolar direk yazılıma müdahale ediyolar yüklüyolar güncellemeyi, yüklenince ben servis kaydını iptal ediyorum

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

Normalde gelmesi gerekir ama TESLA bir süredir mantık sınırlarının üstünde fiyatlarla satıyor. Ben LR RWD yi kesin indirirler diyorudum ama hiç umudum yok.

Düşün LR RWD ile LR AWD baz fiyat arasında sadece 80K fiyat var. Fazladan motor , fazladan 4 tekere çekiş koymsk, fazla beygirlr sadece 80 K mı ediyor. LR RWD nimn bilerek pahalı satıldığı belli

hocam tesla bayinde bir arkadaşa bekleyin ocakta alın demişler. ben indirime yormuyorum muhtemelen aynı fiyat olur ama ücretsiz bir eklenti sunarlar . en mantıklısı bu. bende sipariş geçicem o yüzden bekliyorum ocak ayını. tamamen asparagas da olabilir tabi.

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • FuatDoblo F kullanıcısına yanıt

sizin 100bin dediğiniz ppflerin hepsi çinden aynı fabrikadan çıkıyor. inanın farkı yok. pazarlama hilesi. maliyetleri max 15bin vardır yoktur. endura yaptırıp içinizi rahatlatabilirsiniz tabi. mesela ziebart kendi markasını kullanıyor ne kadar güveniyorsunuz? ya da gmg garage kendi markasını kullanıyor. fabrikadan al markanı yapıştır ürün senin olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Filo satış tarafında kampanya var ama bireysele ne olur bilinmez

iyi diyorlar. endura, stek bunlar öne çıkan markalar. uygulaması daha önemli ama. kimin yaptığı yani

tesla güncellemesi bu fotoğraf kabini gelen güncelleme. bir de sabah yeni gelmiş 44.25.3 diye onu bilmiyorum.

• Merhabalar. Aracın teslim alındığı tarihten bu yana hiç rotasyon yapılmadığı varsayımında, lastiklerin en geç kaç bin kilometre sonra tamamen yenilenmesi gerekir? Reddit'te genelde 25-35K km şeklinde konuşmalara rastladım. Nazik sürüşte (yumuşak hızlanma, otoyol ağırlıklı, vs.) 40.000 km'ye yaklaşabilir deniliyor.

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • The.Attorney T kullanıcısına yanıt

Ben 13 bini geçtim. Rotasyon yapmadım daha. 15 binde rotasyon yapıp, 30 binde lastik yenilemeyi düşünüyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.