< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 12 Mart 2023; 0:26:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nüfus Olarak Türkiye'de Nasıl Bir Şehirde Yaşamak İstersiniz?

Nüfus Olarak Türkiye'de Nasıl Bir Şehirde Yaşamak İstersiniz?
(En Son Oy Tarihi: 4.7.2025)
-
-
Şuan antalyada kiralar 10-15k dan başlıyor. Ailemin evi "diğer büyükşehirler" den birinde. Kesinlike buralar daha mantıklı. Hem kiralar insansı seviyedeler hemde az çok imkan var. Maaş aynıysa büyük şehirlerde yaşamak ameleliktir.
-
Nickimdeki şehirde yaşıyorum huzurluyum istanbula gidiyorum psikolojim bozuluyor kalabalıktan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 12 Mart 2023; 0:25:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kültürlü bir kalabalık olsa İstanbul derdim. Lakin çöplüğe çevirdiler ne görgü ne medeniyetten eser bırakmadılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 12 Mart 2023; 1:28:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul dışında denize kıyısı olan büyük veya orta büyüklükte bir şehrin trafik ve pahalılık sıkıntısı olmayan sakin bir ilçesinde yaşamak bana cazip geliyor.
-
Eskişehir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merkez ilçesinin nüfusu en az 1 milyon olmalı. Şehir gece de gündüz de canlı olmalı iş olanakları olmalı gezilecek yerleri olmalı sosyal hayat olmalı
İmkan olsa gidip küçük bir sahil kasabasında yaşamak isterdim. Şöyle denize yakın bir müstakil ev. Ne trafik olacak ne üst kat komşusunun tepinen çocukları. Yazları atacaksın sandalyeyi masayı dışarıya, tatil havasında takılacaksın, kışları zaten nüfus azalacağı için ayrı bir rahatsın.
Tek sıkıntı o hayatı çevirecek bir ekonomin olacak.
-
şuan diğer büyükşehir sınıfında yaşıyorum aslen gene o sınıf, daha küçük olabilirdi artık heryere kargo vs gidiyor köy kasaba olmadıkça
-
up
Ankette neden tatillik yazlık şehirler yok
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X