ova 4 ü izledim.aslında önceden mangaya bakanlar için bu büyük savaş öncesi hazırlık gibi olmuş.ova 5 daha heyecanlı olacak.fakat benim canımı sıkan 4 ün trailer da savaş başlamış gibiydi.onun beklentisi vardı açıkcası.ayrıca ova 5 i de bu kadar bekliyeceğimizi sanmıyorum.(bilgisi olan varmı nezamn çıkacak) herneyse artık ova 5 için gün saymaya başlıyoruz.hayırlısı
Kötü haberi vereyim o zaman ben.Bence 1 sene daha bekleriz 5 için,inşallah beklemeyiz de gidişat o yönde.Mangayı takip ettiğim sitede chapter 90 dan sonra dah bir bölüm bile çıkmadı kaç zamandır.Mangasıyla ilgili bir bilgisi olan var mı?
harbiden bekletirler yani..ova 4 ü erteleye erteleye 2009 a sarkıtcaklardı zaten=P bide savaş başlasa yarıda kesseler gam yemiyecem ama nasıl bitti bilionuz
Ova 4 için bi pm lütfen..
quote:
Orjinalden alıntı: serkahan
4 OVA güzel değildi.
Birtek Gemideki kızın şarkı bölümüm güzeldi.
OVA 4 sanki gelecekteki savaşın bir nevi intro'su gibi olmuş...
Ama çizimler hoşuma gitti.. Sanki 4. bölümde tekniği daha da ilerletmişler gibime geldi...
OVA 4 sanki gelecekteki savaşın bir nevi intro'su gibi olmuş...
Ama çizimler hoşuma gitti.. Sanki 4. bölümde tekniği daha da ilerletmişler gibime geldi...
Katılıyorum.Çizimleri gerçekten de ileri götürmüşler.Üzerindeki işcilik ayrıntılara dikkat edildiğinde dahada fark ediliyor.
hocam hellsingın türkce mangaları yada filmleri varmııı ban yardımcı ola bilcekmisnizzz 7 bölümünü izledim yardım edbilcek varmı
çizimler benim de hoşuma gitti ama konuyu çok uzattılar bu sefer dah çok konuşma içerkliydi
Bana 4. OVA'daki sihirli tüfekli ve maviş gözlü hatunun bulunduğu yüksek çüzünürlüklü DVD cover'ı ve diğer resimlerini bulabilir misiniz?... Ama öncelik DVD cover...
quote:
Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin
Bana 4. OVA'daki sihirli tüfekli ve maviş gözlü hatunun bulunduğu yüksek çüzünürlüklü DVD cover'ı ve diğer resimlerini bulabilir misiniz?... Ama öncelik DVD cover...
DVD XviD olurmu hacı ?
quote:
Orjinalden alıntı: pagan_chris
quote:
Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin
DVD XviD olurmu hacı ?
Ya farketmez bana yüksek çüzünürlüklü resim gerek, özellikle o hatunun...