Şimdi Ara

Hellsing (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun gibi 1 dünya şey örnek verebilirim

Neyse John a cok teşekkürler uğraşmış tam senkron yapmış 5 farklı alt yazı indirdim hiç biri elimdekilerle uyumlu deil Açıkcası izlemeyenlerin MTV de yayınlanan bölümleri bi daha izlemelerini tavsiye ederim eminimki daha fazla zevk alıcaklardır filmden ve görüntü kalitesi vs. daha yüksek
  • dix.planet ten indirmeyi denediniz mi hiç.En iyi alt yazıları yayınlayanlardan biri o.
  • Denedim ama aynı
  • Ben başka bi siteden indirdim görüntü falan iyi altyazılar da bayaa iyiydi ama bilemiyorum
  • Arkadaşım çok saol anime güzelmiş ama sadece 13 bölümdenmi oluşuyor.
  •  Hellsing

Hellsing

Hellsing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 29 Ocak 2008; 23:24:39 >

• Hellsing'in Widescreen ve yüksek çözünürlüklü wallpaperlarını nerden bulabiliriz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Arkadaşım çok saol anime güzelmiş ama sadece 13 bölümdenmi oluşuyor.

3 Ova bölümü var 4. de yolda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Hellsing'in Widescreen ve yüksek çözünürlüklü wallpaperlarını nerden bulabiliriz arkadaşlar?

www.animepaper.net

En çok sevdiğim sahne.
    />

• quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Hellsing'in Widescreen ve yüksek çözünürlüklü wallpaperlarını nerden bulabiliriz arkadaşlar?

Buyrun
  • Beyler saolun linkler için fakat bunlar widescreen değil...
  • buldunya tüylüsünü istiyorsun hocam ilk linki google dan aratıp buldum senin için 2 istediğinde malesef doğru düzgün birşey bulamadım. illaki vardır ama sınırlıdır sonuçta widescreen çözünürlüğüde kendi içinde dallanıp budaklanıyor.bulmakla uğraşacağın vakitte paintle(ciddiyim) yada daha başarılı bir programla(Acdsee kullanıyorum) istediğin resmi kendi isteğine göre kırpabilirsin sana belirttiğimiz linkteki resimlerden.bak bu saatte bu kadar yazdım hadi üzme beni
  • Yahu ben zaten google'da bulamadığım için sizden widescreen için yardım istedim...

Neyse saolun yine de... Ama şimdi bu karda kışta paintle , photoshopla bir geniş ekranlı wallpaper yapcam diye uğraşamam... Varsın olmayı versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korin

Bunun gibi 1 dünya şey örnek verebilirim

Neyse John a cok teşekkürler uğraşmış tam senkron yapmış 5 farklı alt yazı indirdim hiç biri elimdekilerle uyumlu deil Açıkcası izlemeyenlerin MTV de yayınlanan bölümleri bi daha izlemelerini tavsiye ederim eminimki daha fazla zevk alıcaklardır filmden ve görüntü kalitesi vs. daha yüksek

Önemli diil ben ing konuşmadan anlayamadığım yerlere bakmak için indirmiştim tutmayınca da senkronliyim dedim o altyazıyı divxplanetten çekmiştim bazıları sevmememiş gerçektende öyle. kötü bi çeviri yapmışlar ama bana pek farkmamıştı. bulabilrseniz daha gzüelini bulun paylaşın.

• Hellsingi az önce bitirdim böylesine güzel bir animenin bu kadar cabuk bitmesi çok köüt =(
  • Ova'ları izledin mi ?
  • Hayır link arıyorum Sadece 3.Ovayı buldum onuda diğerlerini izlemeden izlemek istemiyorum

Ayrıca bulduğum linkler avi formatında olduğu için büyük boyutlarda ki ay sonuna yakasırken ben hala Berserk download ettiğim için fazla büyük dosyalar indiremiyorum
  • Ova'ları bitirdim az önce..Harikaydı..

Altyazı bulmak biraz zor oldu ama buldum sonunda ve izledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 30 Ocak 2008; 21:25:23 >
  • elinde anderson wallpaperları olan varmı.
  • .Alp. ovaların alt yazıları için link verebilir misin ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.