Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wert1903 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.763
Cevap
719
Favori
1.071.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bnesim tavsiye ederim.

Kodları ise konusu var forumumuz da, oradan bulabilirsiniz.

Kodun indirim miktarına göre fiyat değişiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt

online link var mı? Tarife adı nedir? Online olmazsa bayiden yapalım

Bana bayii böyle bir kampanya yok bitti dedi Türk Telekom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yıldır Turkcell'deyim bıktım artık kazıklanmaktan Platinum'dan kendimizi kurtardık derken kullandığım tarife Mega 50 GB 650₺ ve taahütün sonları geldi. Önerdiği paketler 990'dan başlıyor. İş gereği sürekli şantiyelerde taşradayım fakat bulunduğum bölge Trakya (Lüleburgaz, Çorlu, Edirne vb.) sinyal kalitesi açısından diğer operatörler de çok da kötü değildir diye düşünüyorum. Turkcell'e en nihayetinde geri dönerim diye düşünüyorum diğerleriyle hiç tecrübem olmadığı için 30 GB ve 1000 dk civarı git gel ya da faturasız faturalı taktik önerisi olan var mıdır?

• Sene2025 S kullanıcısına yanıt

Emin olun Türk Telekom ve Turkcell insan ayrımı yapmıyor :)

Emin olun ikisi de 20GB’lik paketi birine sallıyorum 130TL’ye diğer müşteriye 400 TL’ye başka bir müşteriye 300TL’ye satarak ayrım yapmıyordur.

Konu buysa üçü de aynı bana kalırsa.

• DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/3-aylik-hos-geldin-50gb-kampanyasi

• Sene2025 S kullanıcısına yanıt

telekom da şu an cayma bedelini abonelerine söylemeyerek faturalarına cayma bedeli yansıtıyor. hiçbir operatör masum değil.

• FearLes11 F kullanıcısına yanıt

Bittiği falan yok, faturasıza numara taşımamak için yalan söylemişlerdir. Hattı boşta kullanacağım, paket alınmayacak diyerek hattınızı faturasıza taşıyın. Paketler hâla aktif ve alınabilir. 

Hayır mevzu paketler fiyatlar değil gerçekten ayrım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell illere özel 10GB 1000DK 200TL ve 20GB 260TL 1000DK nasıl arkadaşlar sizce? Önerir miydiniz? 12 ay taahhüt var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesture -- 4 Ağustos 2025; 18:35:5 >
  • Yaklaşık üç aylık alıyorum, toplam 100 tiel,

herkeşe tavşiye ederim.

• limbesh kullanıcısına yanıt

Hangisini tavsiye ediyorsunuz hocam?

• gesture G kullanıcısına yanıt

Hepsi çok ucuz olduğu için, hiç karşılaştırmadım, dakikası 1 küsür lira, bana üç-dört ay gidiyor, sudan ucuz

Teşekkürler, numara taşıma başvurusunu yaptık bakalım. 3 ay sonra bir problem olmaz değil mi? Yine tt üzerinden devam ederiz sanırım

• limbesh kullanıcısına yanıt

Hangi kampanya bu hocam

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler online olarak da geciliyormus👍

Teşekkür hocam,hepsi çakal olmuş desene,bu kampanyaya geçtik diyelim bu 3 ay icinde cikabilirmiyiz yoksa 3 ayın dolmasını mı beklemeliyiz.Vodafone den memnunum fakat öyle saçma bir teklif ettiler ki sorma ,cayma beledi görünmüyor geçebilirsiniz dedi.

• DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt

Yani ücretsiz paketin süresi dolar, isterseniz 15GB/1000DK/250SMS 300TL paketinden devam edersiniz, ister farklı faturasız paketlerden yararlanırsınız, isterseniz faturasızdan faturalıya geçersiniz ki en uygunu bu olur muhtemelen TT’de kalırsanız. Ya da, nasıl olsa faturasız hat. Taahhüt olmadığı için başka bir operatöre geçersiniz.  

Bayiler prim için her türlü çakallığı yapıyor, tetikte olmak gerek. Hat taahhütsüz olduğu için paketi aldığınızda isterseniz 1 saat sonra bile hattı taşıyabilirsiniz. Paketi 2 gün kullanıp bile çıkabilirsiniz yani, sınırlama vesaire kesinlikle yok. Vodafone’da da cayma bedeliniz yoksa sorun yaşamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.